Elifbeyzam Eslem1907 yaa benim kızımda öyle suan 1 hafta sonra 9 aylik olacak 7 kilo bile degildir diye düşünüyorum en son 1 ay önce 6600 dü yemiyo icmiyo sizinki şimdi nasıl
Eslem1907 Elifbeyzam önüne minik ekmek parçaları koyuyrm bı onu yiyor .hiç memnun değilim halinden.teleron TV alistirmk istemiyrm fakat reklam delisi eğer hiç yemezse reklam aciyrm oyke yediryrm 11aylik 3cay bardağını geçmesin günlük verdiğiniz yazıyor benim 1cay bemardagi yemiyor bile😔
Nurylmz06 Prensesbella acaba anneler olarak yavrularımızı küçük mü görüyoruz 😑 doğmadan önce kilosunu falan hiç takmam derdim büyük konuştum galiba
Busra0zturk Nurylmz06 bazı annelerin sütünde ki yağ oranı fazla olabiliyor bu yağ sayesinde bebeğiniz kilo alıyor, siz beslenmenize dikkat edin
Nurrr12 Nurylmz06 benim bebeğim 3.090 gr doğdu, 2. Ayının ilk haftasında 6.290gr dı. ama her cocuk farklı tabii, bence cinsiyette etkili kız bebekler daha minyon oluyor
Elifbeyzam Eslem1907 hadi ya çok zor yemeyen bebek gercekten anlıyorum birde kaşığı görünce alt dudağını ısırması yok mu benimki genelde biberona yapıyor asla ağzına almıyor kalorisi yüksek mama var iciremiyorum çocuğa deli oluyorum