Nurylmz06 Merhaba kızlar bebeğim 2 Ayını bitirdi 3. Ayına girecek bugün baktık 5. Kilo 100 gr olmuş sizce normal mi ? aşıya götürdüğümde aynı ay grubundaki tüm çocuklar baya kiloluydu benimki yanlarında küçücük kaldı.
Umaybebek Nurylmz06 kaç kg doğduğu önemli birde klasik bir cevap olacak ama kilolu bebek sağlıklı bebek olduğu anlamına gelmez her bebek çok farklı kilolarda ve yapısal farklılıklarla dünyaya geliyor siz sıkmayın canınızı.
Alpbeybi Nurylmz06 doğum kilosu da önemli. 2.ay sonunda benim bebeğim 4850ydi. Gayet normal. Benim bebeğim minyon ama gelişimi çok güzel. İçim de çok rahat
Aselsmommmmmmm Nurylmz06 bence gayet normal kilosu önemli değil ki sağlıklı olsun yeter önceden çok takardım böyle şeyleri artık takmıyorum herşeyin başı sağlık rabbim bedenlerinden sağlıklarını eksik etmesin kilo alınır da verilir de Kıyaslamayın derim çünkü her bebeğin gelişimi farklıdır
Nurylmz06 Umaybebek 3 kilo doğdu 1 haftada 2.800 e düştü evet çok haklısınız ama yine de görünce üzülüyorum
Nurylmz06 Alpbeybi benim de biraz mahalle baskısı içümi sıkıyo sürekli kaynanamlar bilmem kimin çocuğu böyle diye darlıyolar
Umaybebek Nurylmz06 üzülmeyin kilosu gayet iyi benim kızımda öyleydi. Doktoru dışında kimseye kulak asmayın lütfen, bol bol emzirin ya da mama alıyorsa mamasını verin. Sağlıkla büyüsün minik ❤️
Minikhavucum Nurylmz06 ayda 1 kilo almış maşallah daha ne olsun. Daha kilolu olan bebeklerin doğum kilosu sizinkinden yüksektir yapacak bir şey yok ki ona
UraSsmom Nurylmz06 Ayda 750 gram almış cnm gayet güzel üzülme benim oğlum ilk 2 ay 550 ve 500 gram almıştı sonra toparladık 3. Aydan sonra 1 kilo ve üstü aldı
Alpbeybi Nurylmz06 anladım canım zaten hep öyle olur ya. Zayıf bu çocuk, aç bu çocuk. Obez olsun öyle tatmin olurlar. Takmamaya çalış sen. Bebeğin mutluysa en önemlisi bu.
neslihanuz1 Persentil tablosuna göre gayet normal kiloda hiç üzülmeyin . Biz diş çıkarma döneminde kilo verdik bu daha da kötü ;(
Nurylmz06 neslihanuz1 Evet bence de normal aşıya gittiğimde her seferinde kıyaslama yapıyorum çünkü çevremde öyle bir baskı oluşturuyolar.
Elifbeyzam Eslem1907 yaa benim kızımda öyle suan 1 hafta sonra 9 aylik olacak 7 kilo bile degildir diye düşünüyorum en son 1 ay önce 6600 dü yemiyo icmiyo sizinki şimdi nasıl
Nurylmz06 Umaybebek anne sütü alıyo zaten doktorlar her şeyin normalini istiyo biliyosunuz. Koca karıların bu baskılarından da nefret ediyolar😄
Nurylmz06 Alpbeybi aynen canım ya obezite olsa anca öyle rahat edecekler. Yani onlara ne faydası varsa artık. Sürekli aynı şeyler konuşulunca İnsan ister istemez etkileniyo işte yoksa bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür
Umaybebek Nurylmz06 duyma kimseyi ben herkese kulağımı tıkamıştım çocuğumu kız bebek gibi giydirmiyorum diye konu komşu laf söyledi daha neler neler bırak sende he de geç kimse doktorlardan ya da annesinden daha iyi bilemez üzme tatlı canını ❤️
TheBossMom Bunu burada sorup neden kendinizi üzüyorsunuz doktorunuz iyi dediyse iyidir benimde bebeğim 5 kilo civarıydı
Sekerpare_ Nurylmz06 Benim bebeğim 37.nci haftada doğdu yüksek tansiyon ve protein kaçağından dolayı besin alamamış 33. Ncü haftadan itibaren o yüzden düşük kiloda doğdu 2740. 2 ay aşısına gittik 20 gün önce boyu 10 cm uzamış kilosu 5200 olmuştu normal mi bilmiyorum ama doğum kilosu önemli
Nurylmz06 Sekerpare_ aynen doğum kilosu önemli doğru . 4 kilo doğan bir bebeğin 2. Ay aşısındaki farkla benimki bir olamaz ben de hamileliğimde bazı problemlerden ötürü çok bilgi sahibi olamadım burda bilenlere sorup herkesten bir şey öğrenmek iyi gelir diye düşündüm 😐