Tugbatugba123 Kızlar bugün kan testi verdim pozitif kızım 20 aylık emiyor. 3 gün sonra doktor randevum var bu süreçte folik asit vitamin falan kullanmıyorum. Karnımdaki bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir mi folik asit şimdiden başlasam mi sizce
iki_prens_annesi Tugbatugba123 dr zaten verecek ilacini cnm bu ara hayirli olsn bebeginde 4 ayi kalmis iki yasina yawas yawas kesmeye baslarsn karnindaki buyudkce insan halsz kaliyo haliyle gelisimindede bisey olmaz hem emziren hemde hamile olan cok var bnde ilk uc ay emzirip kesmistim bedenim dayanamiyodu hem kucagmdakine hemde karnimdakine yoruluyodum 🤗
MerveAkty Tugbatugba123 kesme kuzu doktor demedikce . Vitaminlerini kullan benim kızlarımın biri 15 aylık biri 3 aylik ikiside emiyor bugün kan tahlillerimi yaptırdım sadece d vitaminim eksik cıktı o da bende sürekli düşük zaten 😁 hamilelik boyunca emzirdim şimdi ikiside emiyor
Caglarass Tugbatugba123 3 günden bişey olmaz bence kontrolü bekleyebilirsiniz doktorunuz yazar zaten. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin 😊
Tugbatugba123 iki_prens_annesi bende kesicem ama kıyamıyorum 4 ay sonra kesicem inşallah aşırı emiyor çok düşkün memeye o yüzden korktum karnımdaki bebek gelisemez mi ki diye
Erayalpp sonsuz17 önereceğim folik yok şuan yani aklımda kalmadı hangisi diye de doktorlar hamilelik düşünüyorsan bile folike başlamayı öneriyor canım o yüzden sen bian önce başla derim 😊
Tugbatugba123 MerveAkty ne güzel canm bende isterim o şekilde olmasını ama halsiz kalıyor muydun ben çok iştahlı değilim yemek yemiyorum fazla o yüzden korktum bebek gelisemez diye ama vitaminlerle hallolur inşallah
Tugbatugba123 BirAnneBirBebekkkKk Prezervetif canm ama oldu işte yiyecek ekmeği varmış demekki sağlıkla gelir inşallah
iki_prens_annesi Tugbatugba123 yok cnm bisey olmz ama dr ne derse o olur cnm allah korusun sikinti cikarsa mecburen kesersin icini ferah tut sen yine emzir bi sorun cikmazsa dewam et bebege bisey olmz allahin izniyle sadece enerjin kalmz iki bebede senden vitamin alack gucsuz kalablrsn ilac iste dr dan cnm ☺️
MerveAkty Tugbatugba123 ilk hamileligimde yedigimjn yarısını yedim ama güzel gelişti minikim💕 37+6 da 3310 gr doğdu 😊 ilk hamileligimde sürekli uyuyodum bunda uyuyamadigim halde enerjim yerindeydi 😊 beslenmeye dikkat bol meyve ve kuruyemiş 🥰
Tugbatugba123 iki_prens_annesi birde ben kızıma hamileyken bende çok uyku yapmıştı sürekli uyuyordum ikinci hamileliğimde de aynısı olur diye korkuyorum sizde öyle oldu mu
Browni_61 Tugbatugba123 folik asit doktor zaten verir.Bisey olucak bebegi folik asitte korumaz Allah saglik versin.Endise etmenize gerk yok kullanmiyosnz die.Cocugunz cok küçük deil 4 ay snra 2 yasinda olucak yavaştan meme biraktirma alistirmasi yapin yavs yavs alisir birskir ins
iki_prens_annesi Tugbatugba123 Yok ya uyku nerdeee oglum birazkmzdi yatayim ama oglen uykusu olunca onunla biraz yatar dinlenirdm her hamilelik cok farkli ilkinde cok harektliydim bu ikincisinde hep hastaydim buyugude yorardi bni haliyle ama dedigim gibi önünde uzun zamn var kendine dikkt edrsen ikisinede yetersin 😍