Nesli178 Bebeğim 3 ay 23 günlük gün içinde bana pek iş yaptırmıyor oynuyoruz beraber baya ama odadan dışarı çıktığımı görünce basıyor yaygarayı miniğim. Sorum şu ki hem oyalayıcı hemde eğitici oyuncak gibi şeylerden bakıyorum ama ne alıcam bilmiyorum elektrikli ana kucağı alayım dedim çok pahalı
kahvela Nesli178 ne alırsan al bi süre oynandıktan sonra gene seni istediği için mızırdıyor 🤣 ama beş on dk bile idare etsin dersen bi kaç farklı çıngırak,hışırtılı kitap,oyun halısı gibi şeyler alabilirsin şimdi onlara ilgi duyma zamanı 🌸
Busraata Nesli178 fırın poşetine birşeyler koy bantla benim çok işime yariyordu o ses çikardikca oglum seviniyordu ,çıngırak ver tek başına oyalayıcı sesli oyuncaklar normal ana kucagida alabilirsin hisirtili kitaplar
TheBaby Nesli178 Çıngıraklar diş kaşıyıcılar. Ben dans edyorum kucağıma alıp. Beraber uçuyoruz mesela😁 ayna oyunu oynuyoruz ki en çok bu tavsiye ediliyor kendini keşfediyor. Ona aynada ellerini ayaklarını işte yüzünü burnunu anlatıyorum. Bence en iyi oyunlar iletişim halinde olduğumuz oyunlar.