Ecemcansuc İki çocuk arası sizce en sağlıklı olan yaş aralığı kaç olmalı kızım şuan 3 aylık 2. Çocuğu düşünüyorum ikisi bir büyüsün diye
SeverusSnape Ecemcansuc aralarındaki yaş farkını geçtim, bence ikinci çocuk fikri bile büyük cesaret. Siz kendinizden maddi manevi eminseniz, birlikte büyüsünler isterseniz yaşın önemi yok bence.
Tortilla_ Ecemcansuc Benim kendi fikrim kızım bana derdini anlayabileceği duruma gelirse yapmayı düşünüyorum. Kızım şuan 1.5 yaşında
1Dost Ecemcansuc kızım 26 aylık oğlum 3.5 aylık daha şimdiden sinirli bi insana dönüştüm hiç bi işe yetişemiyorum gecem gündüzüm karıştı bazen keşke biraz daha ara verseymişim diyorum sen aklını mı yedin😂
Ecemcansuc Deletedmom5284 😂😂😂 annem yanımda olduğu için çok yardımcı oluyor ikisi bir büyüsün diyorum
Deletedmom5284 PrensinAnnesi2021 bebek küçük olunca kolay geliyor, biz şimdi peşinden koştuğumuz için tövbeliyiz 😂😂
Ecemcansuc Tortilla_ oda çok doğru aslında biraz daha büyüse bizim ki belki o zaman daha sağlıklı olır
Zeynepyigitalp Tortilla_ ne zaman derdini anlatacak bu minnaklar qcaba benimkide 1.5 yasinda anlatamiyor hic bir derdini 🙄
Ecemcansuc 1Dost allah kolaylık versin tabi ki xor oluyodur ama benim annem bizimke kalıyor çok fazla yardımcı oluyor bana belki de onun verdiği güvenle 2. Hemen istiyorum 😃
Ecemcansuc 29052021 10 cm açıklıkla girdim ama maalesef kızım kanala girmediği için acil sezaryen oldum
PrensinAnnesi2021 Deletedmom5284 ben Allah’ın izniyle kapattım defteri. Oğlumu saglikla yetistirebileyim sukretcem . Sizin ki kac aylık 😅
Deletedmom5284 PrensinAnnesi2021 14 aylık bende başka düşünmüyorum nasip olursa 9 sene sonra istiyorum bakalım kader🥰
alinaannee Deletedmom5284 ayy o zaman hep senin için hem bebeğin için de zor olmaz mı çok ara vermek istiyorsan beş sene ver kardeşiyle beraber büyüsün Liva hanım🌸
Ecemcansuc Birprensesannesiii3850 ikisi bir büyüsün gitsin diyorum bende :) kızım büyüyüp rahatlığa alışınca belki şstemem diye korkuyorum 😂
E2019 Ecemcansuc Kıızm 3 yaşına girecek şubatta ama ben şuan bile düşünemyorum atağı sendromu eğitimi btmiyor şimdi inat dönemi bailadı bebeğim olsa ikisine yetemem o yüzünden cesaretinize hayran kaldım :)