Esrakavcar Merhaba kızlar 23 günlük oğlum var kakasını yaparken çok zorlanıyor. Su ver dediler. Bende ilk 6 ay su verilmemesi gerektiğini duymuştum. Siz naptınız su vermişmiydiniz?
Emine44 Esrakavcar Tabi ki de vermelisiniz az az çünkü hem kabız olmaz hem de dili pamukçuk olmaz temizlendiği için. Ben üç doktora sordum hepsi de az az ver dedi düşün sen yemek yiyip su içmeden durabilir misin dedi doktorlar.
151120 Canım havale sıcak gidiyor hala ben kızımı kasımda doğurdum pek gerek kalmadı ama svak havalarda su verin diyor dr lar bi iki çay kaşığı
Ozgekorkmaz Esrakavcar 41 günlük bebeğim doktorum su kesşnlikle verme dedi bol bol emzirin zaten su ihtiyacını karşılıyor bebek
Bir_prens_bir_prenses Esrakavcar bnm oğlumda 20 günlük anne sütü+mama veriyorum 2 günde bi felan 2 çay kaşığı veriyorum ılık su
Bebegimm1 Esrakavcar sadece anne sutu alsaydı ben agzinin içi temizlensin diye yine verirdim. oglum mama ve anne sutu aldigi icin ben su veriyordum karnı tokken
Emine44 Esrakavcar Bende hem mama verdim hem emzirdim az az bir iki çay Kaşığı kadar da olsa ver inan dua edersin ılık ver ama.