Deletedmom1400
Arslanbaby
Areninannesiii
Dnz-kbr
10da kahvaltı
1 gün normal kahvaltı.1 dilim peynir 8 zeytin domates salatalık biber yeşillik yedim. Isterseniz yanında yumurta yiyebilirsiniz benim rahatsızlığım var yiyemiyorum.
1 gün yulaf lapası 4 yemek kaşığı yulaf 1 yemek kasığı hindistan cevizi 1 cay kasigi tarçın 1 bardak süt hepsini bir kavanoza koyun geceden dolapta bekletin yiyin. Ya da sabah bunları pisiripte yiyebilirsiniz. Üstüne meyve de ekleyebilirsiniz
14-15 arasi ara öğün kuruyemiş meyve yoğurt kuru meyve bitter çikolata farklı farklı yiyorum
17-18 arasi akşam yemeği tavuk yaptıysam 2 baget yanına patates ya da 3 -4 köfte yanına patates sulu yemekse 6-7 kasik sadece posası
Yemeklerin yanında bol salata ve 1 bardak ayran içtim. Yemek yapamadığım günlerde 4 yemek kaşığı yeşil mercimek haşlıyorum 4 yemek kaşığı yoğurtla karıştırıp yiyorum.
Hergun 4 litre su içiyorumm 1 saat yürüyüş yaptım. 15 eylulden beri de leslie basladim yürüyüş yapmıyorum.
Kahvaltıdan 1 saat önce tarçınlı Türk kahvesi içtim
Dükan birası içiyorum
Yemeklerden yarim saat önce su içmeyi bırakıyorum yemek esnasında içmiyorum yemekten 1 saat sonra içmeye başlıyorum.