Smkrm Kızlar bebeğim 9 aylık ayakta duramıyor durmak istemiyor yığılıp kalıyor desteklemeye çalıştığımda ağlıyor yapmak istemiyor problem olduğunu düşünmeye başladım 😔
Kk41 Ozge-2012 Ay evet yA bi sorun olduğunu düşünmedim açıkçası gelişimi iyi kilosundan dolayıdır belki biraz tombul🥲 7 buçuk aylıkken dönmüştü geç olacaktır belki bilemiyorum.
Smkrm Mom262627 Örümcekte gidiyo onuda almayacaktım belki destekler diye aldım parmak ucunda gidiyo ama
YavruAslanArden Smkrm benim bebeğimde 9 aylık aynı kiloda bizimki de tam tersi yürümek istiyor ama emeklemek istemiyor ağlıyor bende anlamadım bir türlü
Mom262627 Smkrm ha orumcekte gidiyorsa normal benim kizimda ayakta tutmaya calsiincs kendini atiyor .artik orumcek kullanmiyoruz tutunup kalkiyor
Smkrm YavruAslanArden Emeklemek de istemiyo hatta oturup oynarken bile oyuncaklarına uzanmıyo tembellik mi yapıyo bilemiyorum
Smkrm Minikkusuumm Bilmiyorum her çocuk tabi farklı ama aynı ayda olan hatta daha küçükleri bile tutunup kalkıyo ayakta duruyo
Minikkusuumm Smkrm 8 aylığız daha tam oturamıyor bile ama bence zamanla dediğin gibi hepsi bir olmuyor :)
Serapo Smkrm benimkide öyleydi hemen yere atardı kendini istemezdi dik durmak 13 aylık hemen hemen şimdi kendi bi baktım yürüyor 😳😂😂😂👍👍🥰❤