Minikcivcivim1 Süt yapıcı dediginiz denediginiz ve fayda gördüğünüz besinler var mı kızlar bana tavsiyede bulunur musunuz 🌷🙏🏼
Ceyo0666 Minikcivcivim1 bulgur ve turevleri yani kısır, irmik helvası , bulgur pilavı ,dereotu , havuc, hoşaf , dut kurusu , bol su ve uyku 😘
siyahekran06 Minikcivcivim1 rezene çayı ve humana stell tea içiyorum canım bende faydası var bende😊 rezene ayrıca gaz içinde iyiymiş
2bebelianne__ Minikcivcivim1 bool su, kuru soğan, hurma, şeftali kompostosu (şekersiz) rezene, tereyağlı bulgur pilavı, semiz otu bunlar bana çok süt yapmıştı canım senınde bol sütün olur inşallah💛
Minikcivcivim1 Ceyo0666 bu bir meyve suyu varmış içinde bal,elma,portakal,kivi,muz ,ananas var buda iyi gelir mi canim ?? Derilerinizde çekeceğim teşekkür ederim 🌷
Morfrenk Minikcivcivim1 olur tabi birde bol bol güzel düşünceler 🤪 kapat gözlerini emzirirken sütünün fışkırdığını hayal et😂(ciddiyim)
Ceyo0666 Minikcivcivim1 marketlerde satilan maltana vardi o olabilirmi ? bide e bebek de var ben denemedim onu faydasi varmis bi kac kiside okumustum burda canim 😘ama kilo ihtimalleri yuksek dediklerim daha iyi havuç sut kanallarini aciyor ben oglenleri pilav yapip yaninda yiyordum rendeleyio bana cok iyi geldi
Minikcivcivim1 Ceyo0666 aa öyle mi bende havuç suyu yapayım o zaman canim Yok bu cappy atim E bebekde ki. Meyve suyunun linkini atar misin canim rica etsem 🌷🙏🏼 Ya sanki bugün az çıkıyor gibi bebeğim küvezde olduğu için sağıyorum hergun tek göğsümden 50 ml çıkardı bugün ikisinden anca o kadar cıktı sabah da sağdım acaba ondan mi oldu ?
Ceyo0666 Minikcivcivim1 2 saate bi sag kuzum arkadasimin bebegide oyle olmustu 2 saate bi sagim yapti uykusuna dikkat etti bol su icti gunluk 3 litre suyu birakma
Morfrenk Minikcivcivim1 sağarkende böyle şeyler düşünebilirsin cano, tez vakitte hayırlısıyla gelsin bebik🥰
Minikcivcivim1 Ceyo0666 şuan sadece sağım yapıyorum canim , su içiyorum valla elimden geldiği kadar canim bugün az geldi ya çoğalır değil mi 🙏🏼
Ceyo0666 Minikcivcivim1 cogalir kuzucum morelini yuksek tut uzulme bizde gevtik o zananlardan erken dogum falan filan simdi elimden tutup gezmelere gidiyoruz 💕 kotu dusunme emin ol sen iyi olursan bebegin daha cabuk toparlanir
Minikcivcivim1 2bebelianne__ inşallah canim çok teşekkür ederim dikkate alacağım bütün tavsiyelerini💖çok teşekkür ederim
Minikcivcivim1 Morfrenk oyy Inşallah inşallah öyle diyorum valla konuşuyorum sütle 😇inşallah daha da artar da bebek gelince sorun yaşamayız 💖 teşekkür ederim baliiim 😘
Minikcivcivim1 Ceyo0666 inşallah balım inşallah 💖🙏🏼maşallah ya darısı bize inşallah bizde böyle parka gideriz felan 😘 tesekur ederim bilgilerin icin🌷
Alyaninannesi_ Minikcivcivim1 bulgur pilavı, kayısı hoşafı, zeytinyağlı pırasa yemeği (havuçlu), havuç, bol su, ceviz badem fındık da kaliteli yapar sütü
Minikcivcivim1 Alyaninannesi_ havuç baya duydum bende deneyeceğim inşallah artar çok teşekkür ederim 😘🙏🏼🌷 bu tereyağ elimde suanlik ülker terem yağ var olur mu canim ?