yec3450 Merhaba anneler bebeğim 2 buçuk aylık hiç Bi şekilde emzik tutmuyor sürekli emmek ve emerek uyumak istiyor fazlasını da haliyle çıkartıyor reflü olmasından korkuyorum emzik önerisinde bulunabilir misiniz bana lütfen ### öneri __
aslbaybars yec3450 philips avent kullanabilirsiniz benim bebeğim de diğer emzikleri sevmedi bunu çok seviyor kullanıyoruz
TheBaby yec3450 yarı damaklı yada tam damaklı deneyin. Reflüsü olan bebek sakız çiğneme hareketi yapar
yec3450 Wee baby markasını denedik ama asla almıyor öğüyor adeta dün de arkadaşımın bebeğinin emziğini denedik (Philips avent ) bunu emmeye çalışıyor ama bilmediği için tutmadı öğürmedi de almayı düşünüyorum aslında ısrarla denesem tutar mı sizce aslbaybars
yec3450 TheBaby reflümüz yok çok şükür ama korkuyorum emmeden uyumuyor ve rahatsız oluyor midesi sonra yine uyuyamıyor 😔
cicek10 yec3450 Philips aventi tutar benim bebeğim de başta almadı sonra çok sevdi uyurken bile bırakmıyor ve uykuya daha rahat dalıyor artık
aslbaybars yec3450 tutabilir bir de onu deneyin. Bir kere almadı diye pes etmeyin verdikçe zamanla alışıyor. Benim oğlum damaklı emzikleri sevmiyor ama Philips avent çift taraflı kullanıldığı için sanırım rahat geliyor
Lavinia_21 Benim bebemde 2 ay 20 günlük we baby bibs ve son olarak 1 hafta önce Philips avent ultra air alıp denedim yok kabul etmiyor tutmuyor bi türlü sürekli meme de memeyi emzik olarak kullanıyor