Winnithepooh Hanimlar bazıları Turkiyede olmayan bazıları en az 20 yıl öncesinden bile üretilen arabalardir Begendiklerinizi söylerseniz kaç yılında nerede üretilmiş vb bilgilerini soylerim. İster çocuklarınıza ister eslerinize kucuk görünen ama büyük maneviyatli bir hediye alabilirsiniz 😀
Winnithepooh yuhibu1920 merhaba hepsinin farklı fiyati 15 olanda var 50 tl olanda üretim yılına ve yerine göre ama istiyorsanız ona göre hesaplama yapar soylerim
Winnithepooh Oykuaygun merhaba tabi bunlar mini araba 3 yaş altı çocuklar için uygun değil şahsi fikrim oglum 25 aylık daha vermedim ona ben hiç bu tarz araba acikcasi küçük parca içerdikleri için
Winnithepooh Orijinal hotwheels araçları hepsi farklı yıl 10 veya daha uzun sureler once uretilen ve üretim yerleri farklıdır OZEL URETIM olanlar ve TURKIYEDE SATISI OLMAYANLQR VARDIR.
RainOverMe Üstte kalsın, arabalarla büyüdüm kızım da oynasın isterim, henüz küçük bir zevki hobisi yok, sevseydı kacırmazdım. İyi satışlar🙏🏻🌺🤗
Winnithepooh RainOverMe çok teşekkür ederim araba bencede sadece erkek bebege alınmamalı vallahi benim kamyonların bile vardı 🙈😇 oğluma da süpürge temizlik seti aliyorum yeter ki oynasınlar mutlu olsunlar 😇