Prensesannisii Prensesannisii Sadece göğüs kısmında var bacaklarında tek tük nedir bu bilgisi olan var mı akşam azalmıştı sabah yine artmış 5 aylık bebeğim sadece anne sütü alıyor
Prensesbella Prensesannisii çok geçmiş olsun bisey alerji yapmış ne yediniz yada bebeginiz bisey verdinizmi
Prensesbella Arenilay- alerji kac aylik bebeginiz biseymi verdiniz yada ne tukettiniz. Tabi şampuan yada bebek yagindan yada bebeginizin çamaşırlarını neyle yikadiniz farklı birşey kullandınız mi
Prensesannisii Prensesbella teşekkür ederim farklı bişey yemedim aslında her zaman yediklerimm bu fotoğrafı attıktan iki saat sonra geçti şimdi yine aynı
Prensesannisii Prensesbella hayır hiç farklı bişey yapmadım zaten sadece anne sütü alıyor farklı bişey tüketmedim çamaşırları her zaman yikadimm sabunla yıkadım bu fotoğrafı attıktan iki saat sonra geçti şimdi yine çıktı kırmızılklar
Arenilay- Prensesbella şuan 6 aylık canım orda fotoğrafta 2 aylıktı süt ve süt ürünleri alerjisi yumurta alerjisi vardı ondan sonra diyete geçildi komple deterjan şampuan değiştirildi şükür 5.5 aylıkken test yapıldı ek gıdaya hazırlık için alerjisi ne durumda diye yumurta alerjisi geçmiş inek sütü çok az kalmış diyeti açıcaz bizim bitti sayılır çok şükür🙏🏻😊
Minemmm Alerji sık sık dus aldırın ve nemlendirici kullanın mustela kullanın şampuanı ve nemlendirici süt ve yumurta yi bırakın bir hafta deneyin
Prensesannisii Minemmm doğduğundan beri süt ürünlerini çok fazla tüketirim şuan beş aylık sonradan alerji yapma ihtimali var mı acaba bide alerji olsa sabit kalmaz mi bu kırmızılıklar zaman zaman geçip tekrar çıkıyor
NehirHaticeArican Prensesannisii Alerji olmuş ve ilerlemiş mutlaka doktora gidin iğne yapabilirler bnm kısımda çok şık alerji olur 21 aylık advantan krem kullanmıştım ama küçük sanırım bebeğin görünmen gerekir
Prensesannisii NehirHaticeArican beş aylık ilk defa başımıza geldi farklı hiç bişey de tüketmedim zaman zaman geçip tekrar çıkıyor iki üç gündür var alerji olsa sabit kalmaz miydi
NehirHaticeArican NehirHaticeArican Bi de sadece yemekle olmuyor deterjan yumuşatıcı bebek yahi he şeyden kapabilir bana doktor bebeklerde özel de olsa kıyafetlerine yumuşatıcı kullanma yumuşatıcı durulanmiyor ondan da olabili demişti eşim alergi hastası olduğu için korkmuştu ırsi mi diye de çok şükür geçmedi kızıma ırsi olmadi
simgesell Alerji. Vakit kaybetmeden doktora gidin alerji polikliniğine sevk etti bizi orda deri testi yapıldı yumurtadan şüphelenildi bebeğim 3.5 aylıkti 6 aydan sonra kan tahlili yapılacak. Krem kullandık yanağında vardı sadece geçti şükür
Prensesannisii simgesell anladım bizimki de beş aylık yarın gitcez doktora bakalm sabit durmuyor sadece göğsünde yoğun şekilde var oda geçip tekrar çıkıyor anlamadım neden böyle
Minemmm Prensesannisii zaten o alerjisi ’yi bulmanız gerekiyor oneöl7 olan da bu otopık bunyem7 yoksa alerjimı b7rde resim atsanız ona gore sız3 izmirde yapılan krem var hatta doktor bile öneriyor ben aldım kullandım geçti sizde bir bakim derim kullanın ıstagram hesabından lokman aktar ekzamayı bitiyoruz yazın çıkar
Minemmm Prensesannisii bazen de biz alerji yi sadece besinde arıyoruz yanlış burda hasas olduğu içinde olabilir yani sadece günlük dus ve nemlendirici uygulayın emin olun zamanla büyüdükçe geçiyor azalıyor yok gibi ter de yapar
NehirHaticeArican Prensesannisii sabit kalmaz cnm bn kızımdan biliyorum sürekli değişiyor belli bir yaşa kadar öyle oluyormuş doktor söyledi bana mesela yumurta yiyordu hiç bişey olmuyordu diğer ay bı bakıyorum kabariyordu her yeri senin yediğin bişeyden de olabilir yani bence göster bı cnm doktora