Miniklerinannesi Kızlar doktorumuz 5.5 aylıkken başlayalım dedi 5 ay 12 günlüğüz hala gazımız var kabuzlık sorunumuz var bilmiyorum bana erken geliyor sizin doktorlar ne diyor bu konuda 🤔
TheBaby Miniklerinannesi Biz çoktan başladık. Bayağda ilerledik. 4 ay 28 günlük şu an. Mama ile beslendiği için erken başlattı doktor. Gayette güzel gidiyor. Mama çokta iyi birşey değil sonuçta
Wanderlust Miniklerinannesi 6.ay olmadan su dahi onermedi 6.ayda tadim basladik zaten 7.aya kadar 3 gun kurali ile geciyor
Hanifesin Miniklerinannesi 6 ay 16 günlüğüz 180 günü doldurmadan başlamayın diyorlar. Hele sezeryan bebekler başlamalarını önermiyorlar. Bende 180 günü tamamlamasını bekledm acele etmedim. Yoğurtla başladım ilk önce sonra havuç patates kabak bal kabağı denedik meyvelerden cam rendeden geçirip veriyorum. Bu şeklde
Sevdalianne Miniklerinannesi benimkiler de 5 ay 14 günlükler bi hafta önce basladik kabak ve armut verdim 3 gun kuralıyla muz verdim bide ama muzdan sonra oglum kabiz oldu bugun 3 gun kaka yapmadi huzursuz değil ama.bugun tekrar kabak puresi verdim ogluma kızıma havuc tattrdim
kirmizibasliklikiz_ Hanifesin ya bir sey sormak istiyorum cok mu cahilce olacak bilmiyorum ama bu cam rende gerçekten cam mi yoksa ismi mi oyle.. eger cam ise tehlikeli degil mi allah korusun kirilir parca duser falan.. bilmedigimden soruyorum daha ek gidaya gecmedik yakinda başlayacağız ogrenmek istedim
Sevdalianne Miniklerinannesi ya bide ayni donemdeler die size bisey aorayim. Benimkiler 8- 8.30 arasi gece uykusuna geciyirlar ama gunun en zor saati oluyor benim icin cok agliolar uyumadan neden agladiklarinida anlamiyorum sizinkiler de agliolar mi acaba dönemsel bi durum olabilir mi ki
kirmizibasliklikiz_ Sevdalianne ay benimkilerde oyle ya 1 saate anca uykuya geciyorlar ve agliyorlar son bir kac gundur bu sekilde kafayi yemek uzereyim aksam bu saatlerde
Hanifesin kirmizibasliklikiz_ Aaa olur mu öyle şey tabiki sorabilirsiniz. Ben bimden aldım 2 tane ne olur ne olmaz 5 tl idi. Trendyolda falan pahalı 20 tl aynısı 🤷🏻♀️ ilk başta bende tereddütlerim vardı. Görünce ve kullanınca geçti. Cam kalın bildiğimiz rende gibi değil bu arada. Üzerinde kalın tırtıkları var meyveyi oraya sürtüyoruz suyunu çıkartıyor.
Ailenizinhemsiresi 180 gün dolunca başladım. Kabak,havuç, patates, tatlı patates, armut, şuanda elmadayiz. 3 gün kuralı ile başladık blw yontemiyle ilerliyoruz☺️
kirmizibasliklikiz_ Ailenizinhemsiresi peki bu 180 gun kurali premature bebeklerde de gecerli mi acaba
Alphan0105 Hanifesin bende size bişey sormak istiyorum.. bizde 5.5 aylık olduk tadımlara başlayacağım. Anne sütüde alıyor ama artık çok istemiyor. Mama ağırlıklı ilerliyoruz. Tadımları ögün olarak mı vericez mama vermicez msela o ögün kabakmı vericez? Bide saat olarak nasıl olsa bilemedim akşam yemeği niyetinemi versek tadımı sabahmı veya öglenmi
Elfydr Miniklerinannesi her doktor farklı işte. Aslında gazınız ve kabizliginiz da varmış. Biz tam 6. Ayimiz doldu öyle başladık. 7. Aya kadar tadim yaptık. 7 den sonra hiç sınırlama yapmadım ben. Cilek , kivi, patlıcan , bal ve bakla hariç. Bunlar dan çileği de 1 yas öncesi tattirdim açıkçası.