oykusu93 Yaz bitti artık yakın zamanda d vitaminine başlamak istiyorum damlalıklı olanlar pratik olmuyo kaliteli ve puff şeklinde önerebileceğiniz bi d vitamini var mı? Bu arada gluten alerjim var
Bellabells oykusu93 ocean d3k2 kullanıyoruz ailecek.damlalıklı ve kilo başına bir damla kullanıyoruz.içinde zeytinyağı v d ve K vitamini var
ebruliev oykusu93 1000 IU olanı kullanıyorum d vitamini değerlerim baya yerlerdeydi geçen hafta kan testi yaptırdım değerler normale dönmeye başlamıs. Bu arada gluten içermez yazıyor kutunun üzerinde
buzlulimonata Ürün öneremem ancak kafaniza göre k vitaminiyle olanlarindan almayin ihtiyaciniz yoksa. Fazla k vitamini damarda kan pihtilasmasina neden olabilir. Doktor kontrolünde kullanilmali
Bellabells buzlulimonata kime yazıyorsunuz bunu ? Post sahibi K vit ile ilgili bir soru sormamış ? Neden bu bilgiyi aktarma ihtiyacı hissettiniz ?
Bgmbgmbgm oykusu93 istiyosanız hap şeklinde de kullanabilirsiniz.. solgarın kullanıyorum ben.. sıvı tarz sevmediğim için.
buzlulimonata Bellabells post sahibine yazdim. Cünkü genelde ikisi birlikte oluyor. Ama tek almasi daha güvenilir olur eger doktor tavsiyesi degilse
Bellabells buzlulimonata tabi ki.herkesin kendi ihtiyacına ve doktor tavsiyesine göre takviye kullanması doğru olur.