Happydef Birmelek_annesi Ediyorlar ama varlıkları karşısında bir hiç. Desteğimi veriyorum bu arada elimden geldiğince
Birmelek_annesi Palet0056 âmin evladını kaybetmiş bir anne olarak o acıyı çok iyi biliyorum kimseye yaşarmasın Allah
Birmelek_annesi Lütfen duyarsız kalmayalım destek olan varsa baa dekont atsin özelden wp grubunda arkadaşlar %de kaç olduk ona bakıyorlar
Palet0056 Birmelek_annesi shopier sayfasından 200 liralık yardımda bulundum ben şimdi yapılan yardım söylenmez ama özelden nasıl atılıyor bilmiyorum keşke elimizden gelse daha fazla yardımda bulunsak
dinle_beni_bi Allah’ım ne olur bu bebekler tedavisi olan bir hastalık yüzünden bu hayattan kopmasinlar. Sen büyüksün ya Rabb’im.
Ercannurdan Birmelek_annesi benim kuzum bal yanagim arelimm ben inanıyorum başaracaz Arel iyi olacak elimizden gelenin fazlasını son kez yapacaz ve başaracaz Arel ilacına kavuşacak Allah’ın izniyle 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
mom726272 Birmelek_annesi canlı yayında yazdım kaç dünya gönderdiğimi dekontta kişisel bilgilerim var maalesef