lapadula Merhaba herkese, bağırsak ve ödem problemim var diyetisyene başladım probiomax shape önerdi kullanan var mı? doğal probiyotik içeriyomuş
seevika lapadula Ben 2 aydır kullanıyorum Taylan Kümelinin önerdiğini görmüştüm sonra eczacıya danıştım içeriği güzel kullanabilirsin dedi baya bi incelme yaşadım verecek son bi kaç kilom kaldı diyete ve takviyeye devam ediyorum
lapadula seevika Öyle mi tam ihtiyacım olan şey o zaman çünkü neler denedim yine tuvalete çıkamıyorum çok zorluyo insanı rahatsız ediyo karnım hep şiş
seevika Melikeeeecansuu Canım bi gıda takviyesi. Bağırsakları düzene sokuyo ödem atmaya yardımcı oluyo
seevika lapadula İnsanın fazla kilosu olmasa bile o şiş karın kilolu gösteriyo gerçekten tuvalete çıkmaya başlayınca baya inceldi benim karnım
seevika Azizecakir Bilmiyorum canım doktoruna veya eczacıya sormak gerekiyo ben 150 liraya aldım eczacı depodan getirtiyo
lapadula seevika Bende de öyle olur umarım ya içimi rahatlattınız eczanaye uğrayıp alayım o zaman bi yan etkisi yok dimi?
seevika lapadula Yok ben herhangi bi yan etki yaşamadım doğal içerikli zaten yoksa ben de kullanmazdım.