17ekiim Aya giricez 2 saatte bir uyanıyo. Yeni doğduğunda bu kadar uyanmazdı. Ağlaması ağrısı yok sadece yatağında sesler çıkarıyo emzirince geri yatıyo. Uyumadan önce yada uyku esnasında bişey veriyo musunuz
Emirin_Annesiii 17ekiim Canım daha çok küçük tabi uyanacak açıktıgi için uyanıyor zaten benim oğlum 11 aylık o bile iki kere uyanıyor gece aciktigi için
Aylaayla 17ekiim iki saate rasıyım saat başı kalkıyor sekiz aylık oldu büyüdükçe daha sık kalkmaya başladı
17ekiim Emirin_Annesiii 3 yaşında oğlum var gündüz ona gece küçüğüne koşuştur uyku da olmasa vucüt dinlenemiyo. Küçük uyanması normal tabi 2. Çocuğum az çok tecrübe sahibiyim ama abisi böyle sık sık uyanmazdı
17ekiim Aylaayla sizinki yine büyükmüş o kadarlık olsa acaba diş mi geliyo dicem peki bizimkinin derdi ney gaz problemi hiç yaşamadık gazı yoktur sütüm mü yetmiyo acaba diye düşünüyorum gündüz sorun yok gece böyle doymuş olsa uyanmaz çünkü emiyo sonra uyuyo
burjoosphere Aylaayla bizde 10 gün sonra 8 aylığız aynı oğlumu anlatmışsınız ne yapacağız bilmiyorum ya ne zaman büyürler acaba🙄
Aylaayla 17ekiim beni kide beşinci aydan sonra zaten sapıttı.Beş aya kadar düzenli uyku uyuyan bebek birden düzen değişti bu aydan itibarende uykuya direnmek çıktı resmen uykusuyla kavga ediyor