YYenianneee Sefika19 cuma günü olduk biz 2. Ay aşısını. Ateş yapar diye çok korktum ama şükür ateşi çıkmadı. Biraz huysuzlaştı sadece. Yinede tedbir amaçlı 6 saat arayla 2 kere calpol verdim ben. Bi sıkıntı olmada. Atlattık.
cnnkrl Sefika19 biz de geşen hafta olduk. Ateş olmadı. O gün fazla uyudu. Calpol ateş olmadan verme dedi hemşire. O yüzden ben hiç vermedim.
Derinsuveannesi Sefika19 bizimde on günümüz var canım yaptırmaya bana gelmeden yarım saat önce calpol ver dedi bide aşıdan üç gün sonra banyo yaptırma kesin dedi ateşini de kontrol edersin dedi
Alminaa Sefika19 bizde bugün oldul ateşi 37.3 inşallah daha cıkmaz ama aşırı derecede huysuz cok ağlıyor 😐😔
Zeynooos Bizimde 1ay önce oldu aşıdan önce ılık bi banyo yaptırın 3gün banyo yasak. Hem sakinlemesi için de faydalı olur. Bizimkinin Ateşi olmadı şükür. Ben akşam 6gibi calpol verdim gece rahat uyuması huzursuz olmaması için. Onun dışında vermedim.
ArasAtlas Bizde cuma günü olduk ateş oldu biraz 37,5 olduuunda verdim şurup 6 saat arayla iki kez sonrasında huysuzlugu hala devam ediyor 🙄
Sgmzseda Bende çok korktum ateş olur die ama olmadı çok şükür rahat etsin diye olduğu gün iki sefer calpol verdin geçti gitti