Zynpln Bebeğim 5 aylık ve kendi yatağında yatmak istemiyor yanıma alınca hemen uyuyor yatağına bırakınca gece boyu uyumuyor Ne yapabilirim fikrinize ihtiyacım var 🙏
Attent Zynpln kendi yatağı dışında baska yerde yatttimi hic kibyattiysa bunu alışkanlık haline getiriyorlar doktorum bana gep derdi sakin yanina veyaa baska yerde yatirma onu alışkanlık ederse senin icin zor olur smdi seninkide öyle olmus onu kendi uyku alanına alıştırman lazim
tospikmomm Zynpln canım yanına senin tişörtünü veya yazmanı ver, benim oğlum da 5 aylıkken sürekli yanımda yatmak istiyordu bazen yanımda yatırdım ama genelde beşiğinde yatırdım sonra alışıyor bırakamıyorlar
HsnHtcMvnr Zynpln Aynisini biz yasadik efendim 5 aydan sonra gece uyanip hiç yatmiyirdu yanima aldigim an uyuyordu neler yaptık olmadi en sonunda yatagini bizim yatağa birlestirdim aradaki tahtayi kaldırdık en azindan kendi yataginda benimle yatmis gibi oluyor
tospikmomm Zynpln bir kaç kez dene canım, ama alıştırmamaya çalış benim ki 7 aylık yanımda yatmak istiyor ama ben odasını ayırdım, çünkü ay geçtikçe zor oluyor ayırmak