Emirike Bugün kendimi çok kötü hiseddim!! Bu normal bir şey olmadığını hissediyorum bebeğim 15 aylık olmasına rağmen bugün beni şoka uğradı tam meme bağımlısı ve onu emziriken onunla bağ kuruyorm sonuçta anneyi bilip kokusunu hiseder diye düşüncesindeyim bugün kuzenim kucagına aldı ve direk gögüsüne atlatı kendini kızenimde emzirmeye çalıştı ve bebegim durmadan emmeye çalıştı anne olmaz dedim senin sütün burda bana dönmedi bile bu durum beni çok telaşndırdı.. üstelik kuzenim emziren bir durumdaki bi süreç değil şuan nasıl oluyrda anne dışında başka birini emmek ister sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bu durum normal mi!!!
Sibelcinarlina Emirike Çocuğunuza daha şimdiden başka göğüsleri emzirirseniz herkesden süt geliyo herkesi emebilirim düşüncesi oluşur ve herkesi emmeye çalışır . Kendi ablam dail olsa kimsenin göğsünü emzirtmem çocuğuma 🤦🏻♀️
Asenana Emirike 11 aylık bebeğim ve bıraksam o da teyzesini emecek 😒 yaptırmayın kimseye ki böyle bişey yapabileceğini düşünmesin
Asi-Asi Emmeyi seven bebek her memeyi emer. Benim oğlan da 5 aylık herkesi emmek istiyor. Ama bazı bebekler çok seçici
Emirike Asi-Asi evet ama sizin bebeğiniz daha küçüçük benim oğlan 15 aylık insan anne dışımda birini emmek istemez diye biliyordum bebeğimde bunh görünce şok oldm durmadan dakikalarca emmiyordu kendimkimi de çıkarttım gösterdim senin burda o degil diye bir eli benimkinide diğer göğsü emmek istiyordu anlam veremedim bir türlü!!
Blackcloud Kuzeniniz ne diye kendi göğsünü vermeye çalışıyor? Şakası dahi hoş değil, öfkeniz bebeğinizin kuzeninizin göğsüne yönelmesi mi yoksa kuzeninizemi? Bence burada merak etmeniz gereken tek şey kuzeninizin göğsünü bebeğinize vermeye çalışması olmalı.
Sibelcinarlina Blackcloud kesinlikle katılıyorum böyle biseyi ne amaçla yaparlar anlamiyorum emziren biri bile değilmiş süt yok yani boş göğsü ne diye cocuga emzirtiyolr acaba😒 süt gelse dail kimseye çocuğumu emzirtmem sütüm yetmiyosa mama kullanırım yinede buna müsaade etmem.
Emirike Blackcloud evet haklısınız zaten dün akşamdan beri kötü gşsettim şimdiye kadar hiçbir zamn izin vermedim vermem ama onun gögüsleri çok açıkdı o bebeğimin dikkati direk gögüslere yönelip çıkartı ve ben hayır dedikçe bebeğin ağzına verdi dün geceden beri gözlerimin önünde geçmiyor ama gözlerimn önünde verdi hem de bebeğim emmeye çalıştı..
Blackcloud Emirike Bebek bu ona takılmayın, takılmanız gereken kuzeniniz. Sert bir dille uyarın tekrarlamasın.