nazlieylul Sabah kızıma içinde chia tohumu olan yoğurt verdim şimdi heryeri kıpkırmızı acilde iğne yapıldı sabah çock doktoruna götürcez malesef çocuk hastslıkları hastanesi yok yarını beklicez çocuğu alerji olan anneler ne yapabilirim ağlıyo sürekli
Zuzuuu nazlieylul Alerji yapmıştır iğnesini vurmuşlardır muhakkak rahatsız olduğu için ağlıyordur şişme yüzde ve dilde olursa acile gidin tekrar
Duyulurum nazlieylul Çok geçmiş olsun başka alerjileri var mıydı? Ben de bilmiyordum chia tohumu verilmedigini. Bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama inşallah Şu postu her şeyi düşünmeden veren anneler görür bir anlık biraz düşünürler
Busraa3535 nazlieylul merhaba bende bugun chia tohumu iceren yogurt verdm postunuz eski ama belki görürsünz. 8 aylıl kızıma verdim hata ettm cok korkuyorum bi sorun yasadınız mı o donem. 😔😔😔 Bende okumadan vermis bulundum 2 yas altı verilmez mis
nazlieylul İki yaşından önce verilmiyomuş bende yeni ilk defa hazır şeyler vermeye başladım normalde araştırmadan vermem aptallık ettim bnm hatam oldu ama heryeri kızardı hızursuz kulakları şişti
nazlieylul Zuzuuu kulakları ve yüzü şiş zaten aslında doktor gördü sadece iğne yaptılar hiçbişey yemiyo mama da yemiyo saatlerdir aç 😞
Palet0056 nazlieylul tekrar bir acile götürün bence ilgilenmezler ise uzak bile olsa başka hastaneye götürün şişlik varsa iğne yapılmasına rağmen ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
Zuzuuu nazlieylul Başka bir doktora muayene götürün şakaya gelmiyor şişlik ağız içini sürekli kontrol edin
nazlieylul Palet0056 kızarıklık falan grçmiş epey sadece kulsğının birinde morluklar var iç kısım mosmor neden öyle anlayamadm birşey ısırdı mı diye aklmdan geçiyo şimdi 🤷🏼♀️
Palet0056 nazlieylul bebeğin nasıl peki ? Doktora götürdükten sonra bana da haber verir misin merak ettim sebebini. Çok geçmiş olsun
nazlieylul Duyulurum yok valla herşeyi yedirdim hiç olmadı ikizi var ondada hiçbirşeye alerji olmadı büyük ihtimalle biraz da fazla kaçtı bütün yoğurdu bitirdi ikizi yemedi hiçbirşey de yemiyo bu çocuk onu bitirdi öyle şeyleri yiyo bugün güzel bir doktora göstereceğim böyle olmayacak
nazlieylul Zuzuuu geçmişti ama bu sabah birden heryeri kıpkırmızı olmuş yanakları kıpkırmızı heryerinde gün içinde arttı bizde anlamadık doktora tekrar götürdük o da anlam veremedi kan alındı idrarla serum takıldı şuan hala kırmızı alerji testine götüreceğiz yarın 😞
Zuzuuu nazlieylul Alerjen vücuttan 3 haftada atılır size tavsiyem Ankara’da Bülent şekerel var ona götürmenizi öneririm
nazlieylul Busraa3535 heryeri kızardı dokundu kızıma hastane hastane gezdik çok kötüydi çok ağladı çok huzursuzdu krem ve şurup verdi doktor öyle gwçti
nazlieylul Busraa3535 her çocuk bir olmaz bnm kızım çok hassas bide ikiz teki daha çok hassas okuyolar
Busraa3535 nazlieylul aynı gün mü yaşadınız peki bunları ya ben dün akşam verdim Ama dün akşamdan beri hala korku var benim de ilk çocuğum fazla tecrübe yok ama çok korkuyorum internette 2 yaş altı çocuklar yiyemez diyor çok pişman oldum dünden beri benim kızım da Normalde alerji yapıyor süt ürünü veya yumurta falan verdiğimde Dün de üstüne bunu verince o kadar çok korktum ki Teşekkür ederim cevabınız için