Burcinmiray Merhaba anneler, 2 aylık kızım var son 15 gündür saçında alın tarafında garip bir koku oluyor banyo yaptırdıktan sonra bile kokuyor geçmiyor konak falan hiç birşey yok. Ne olabilir böyle bişey yaşayan var mı?
Seda06masal Burcinmiray bebeğinizin kafasında konak var benim kızımda 1 aylıkken kafasında konak vardi kötü bir koku oluyordu konağı gidince koku gidiyor korkulacak bisey değil korkmayın
Seda-Cakir Burcinmiray Konak olacak, benim oğlumda da oldu geçti kokusu sonra ☺️ Bebeğinin başındaki yağın kokusu o.
Zlm Burcinmiray yeni birşey yemeye başladıysanız terinden cikiyo olabilir mi hani ….. Yiyince terim bile o kokar ya (kimsenin gece gece canı çekmesin diye adını yazmadım)
Mircan Burcinmiray Dalin asla kullanma hem bebeğin cildini kurutuyor hem daha çok konak yapıyor dalını ne zaman bıraktım ozaman konaklar gitti
Seda06masal Burcinmiray kafasına iyice bakın ufak ufak nokta kadar sarı sarı benekler olabiliyor o bile koku yapabilir bide sıcak havalar terleme olayı da oluyorsa emerken olur ama eğer öyle bisey yoksa bi cildiye doktoruna gösterin
yagizveannesi Evet şuan konak yoktur ama başlangıcıdır saç derisi yağlanmış bir kere konak başlangıcında o koku gelir oğlumda oldu bilirim… O kokuyu alınca hemen konak şampuanını sürerim ilerlemeden geçerdi kokusu bile giderdi hemen çünkü deri temizleniyor
Minigimm16 yagizveannesi hangi şampuan o bizede bilgi verirsenz sevinirim ☺️konaktan kurtulduk ama olası durumda kullanmak için
yagizveannesi Burcinmiray biobaby konak şampuanı…. Bence en etkilisi bu… Eczanelerde aşırı pahalı trendyoldan aldık biz 60 tl civarında orada…. 2 yıkamada kökünden çözüyor bi dahada tekrarlamıyor
Deletedmom5284 Burcinmiray rica ederim konak için köpük şampuanı var onu kafasına sürüp biraz bekleyip yıkıyorsunuz 🥰
Seda-Cakir Burcinmiray zeytinyağ sürdüm beklettim bir kaç saat sonra yavaş yavaş geriye doğru taradım kazımadan Konak tarağıyla ☺️