mihrosum Bazı geceler ayaklarımın altı yanıyor uyuyamıyorum. Sanki ates yakıyorlar gibi. Neden olur acaba. Bir hamilelıkte olmustu sonra gectı derken sımdı kızım 2 yasına girecek hala bende ara ara oluyor. Soguk suyun ıcıne koymak istiyorum oyle sıcak
sadeturkvatandasi mihrosum benim yengemin ayakları yanardı yıllardır gitmediği doktor yaptırmadığı tahlil kalmadı ama sonuç alamadı maalesef hiç bir doktor net bişey söylemedi ilaçlarda işe yaramadı o da şuan 23 yaşında olan kızına hamileyken başlamış ilk aklıma o geldi. Umarım siz çaresini bulursunuz 🙏🏻
Asenana mihrosum şekerden olabilir, kayınvalidemin şekeri var çok tatlı yediğinde öyle oluyormuş onun da
mihrosum Blks strestense kanda cıkmaz o zaman. Olabilir kızım 1 haftadır hasta ne yiyor ne ıcıyor um cok uzuldum ondan o zaman
Blks mihrosum olabilir canim çünkü annemde de var ayni sorun sitres olunca üzülünce ayakları ateş gibi yanar😔
mihrosum sadeturkvatandasi aynı ben canım 33 yasındayım ilk hamilelıkte yasadım sımdı de ara ara oluyor
Burcc Diyabetik ayak diyolar sanırım, annemde şeker var gece bir kaç kez kalkıp yıkar ayaklarını. Arkadaşımın annesi de şeker hastası oda ayaklarını buzlu suya sokuyormuş.
Sunaciftci_01 mihrosum canm geciktirme benim Kayınvalidem de öyle diyordu geceleri hiç yatamıyorum kalkıp banyoda dizlerime kadar suya koyuyorum diye defalarca anne git bi görün dedim gitmedi birlikte gidelim dedim hep yok dedi hastane işini hiç sevmiyor en son zorla en yakın arkadaşı götürdü ve dizlerde kireçleme ciğerde yağlanma belde 2 fıtık çıktı
mihrosum Sunaciftci_01 Alla Allah. Aslında cok sık olmuyor arada oluyor. Hamilelikte sonra olmaya basladı
VERA19 mihrosum Varisiniz var mı? Benim ayaklarımın altında yanma varislerimden dolayı oluyor.Çok ayakta durduğum günlerde gece ayak yanmasından yatamam
Alyadua5 mihrosum ben çok gidip geldiğimde yorulduğumda öyle oluyor sızlıyor yanıyor acı biber sürmüş gibi
Sitrea mihrosum yok sadece geceleri ayaklarım ateş gibi oluyordu doktor ya şeker ya kolestrol olabilir dedi gerçekten haklı cıktı şeker yoktu ama kolestrolum yukselmiş nefer sen de mutlaka baktır