iremyll Merhaba anneler göğüslerin daha dün taş gibi şişti ağrı vardı damar damardı süt vardı fakat bugün resmen pörsümüş gibiler yumuşacık oldular meme 3 saat arayla yeniden süt ile dolar diyor ama bebeğim 3 saate bile müsade etmiyor sürekli memede
karabc1 Benimde kızım hep memede inse bile korkmayın süt hep geliyor o çektikçe sadece boş gibi hissediyor insan ki bırakın boşaltsın ben mastit olmuştum ateş ve ağrıdan antibiyotik tedavisi gördüm yeter ki boşaltsın😂
iremyll karabc1 normali bu yani ama değil mi ? Annemler iyi iyi sertleşmiş dolu memelerin diyor dün yumuşak görünce de tüh süt yok diyor /:
karabc1 iremyll ya valla benim bugün sönük ama şapır şapır iniyor zaten yutkunma sesini duyuyorsanız önemli değil stres yaptıkça azalır bakmayın millete
Redpepper Aksine yumuşak memede süt olur. O psikolojiye girmeyin ben de öyle sanıyordum ama değilmiş. Benimki hep memede olduğundan 2 saat falan geçemiyor yani 😂
Redpepper iremyll benimki de öyle valla sürekli memede ayırınca ağlıyor emzik verdim rahatladım biraz.