Arslannnneses26 Ben iç çamaşırcı dan lastik korselerden aldım ama Çelik korse kopçalı korse hangisini kullanmalıyım kilolu değilim normal doğum yaptım 27 gün oldu göbeğim eskisi gibi nasıl olur hangi korseyi tavsiye edersiniz
Zeynebinannes Arslannnneses26 ben yamunanın lateks korsesini almıştım çok memnun kalmadım. İlk zamanlar iyi toparladı tabi ama kullanımı kolay değil diye düşünüyorum. Tekrar korse almak zorunda kaldım abdominal korse olanlar var ben onda daha rahat ettim lastik korse dediğiniz benim abdominal korse dediğime benziyor galiba
Arslannnneses26 Zeynebinannes yok lateks korseye benziyor sadece kopçasız dı abdominal dediğinize baktım daha etkili olacakmış gibi medikal den alayım fiyatı nasıl
Zeynebinannes Arslannnneses26 benim arkadaşım medikal de çalışıyor normalde 70-80 ₺ demişti ben 50 ₺ ye almıştım diğer korselere göre daha uygun bence fiyatı da birde Eskişehirli misiniz 😁
Arslannnneses26 Zeynebinannes Osmangazi mahallesi ( Kanlıkavak parkı ) yakın mıyız diye merak ettim :) bebeğiniz kaç aylık