Doğum yapalı iki ay oldu dikiş yerinde kızarıklık olan var mı? Enfeksiyon mu kaptı acaba
Muhercuervo hayır canım kızarma yok benimde 2 ay oldu
Muhercuervo doktora görün tahriş olmuştur bana krem vermişti doktor
Muhercuervo canım bende dikiş yok , yapıştırma var önümü demek istedin . Benim 4. Ay oldu ve hala pembe gibi sezeryan yerim
Muhercuervo benim de iki ay oldu doğum yapalı yapıştırma yapıldı ilk günden beri kırmızı gibi doktora da gittim gayet iyi dedi 🤔
Muhercuervo Benim kendi ten rengimde sanırsam😕😕ama böyle şiş gibi o ne zaman gidip orası dümdüz olur acaba
Muhercuervo bende de var cnm yeterince hava almadığında da oluşuyormuş bu karın kısmına korse filan takıp o bölgeyi biraz açıp hava alımını artırabilirsin😍
elifzeze acaba benim enfeksiyon mu kaptı ya
Muhercuervo hiç bilemiyorum ki doktora görün en iyisi çünkü annemin komşusu iltihap kapmış böbreklerine dağılmış seni endişelendirmek istemem ama dediğim gibi en güzeli doktora görünmek çok geçmiş olsun 😘😘
Benımde kesıgım pembe beyaz tenlıyım normal degılmı nasıl olması gerekıyor
Gurbettebianne evet evet benimde yapıştırma oldu normalde ten rengimdeydi bugün baktım kırmızılaşmıştı ama şuna yine ten rengimde. Dün biraz kendimi yordum o yüzden oldu galiba
Muhercuervo sıcaktan tahriş olmuş olabilir Bi görüşün bence doktorunuzla orası pişik filan olursa sıkıntı yaşarsınız
Muhercuervo benimde ilk başlarda hep ten rengiydi canım sonradan oldu pembe .haklısın yorulmaktan olabilir çünkü önceden yoktu
Miniminianne cuma günü kontrole gidicem bende ama ilk günler kırmızıydı sonrasında ten tengimde oldu seviniyordum hatta pek belli olmuyor iz diye ama şuan kırmızı .
Thesra benimde öyle hafif şiş gibi ama daha iki ay oldu ondan sanırım
Muhercuervo Benimde 4 ay olcak şiş gibi aynı dediğinden canım umarım iner😕😕
Muhercuervo benim sağ ve sol dA hafif bombe şişlik bar bir taraf da kızarık normal mi ki korkuyorum patlarsa tutmadıysa falan diye :( 13 günoldu
1PrensAnnesi öyle yapayım teşekkür ederim
Muhercuervo rica ederim cnm💋
Muhercuervo terlememesine dikkat et canm benmde sezeryan dikiş terlediğinde kızarıyor
elifzeze teşekkür ederim 😊
Bebekbilgen ağır iş yapmadığın sürece çok zorlamadığın sürece ve ıslak kalmadığı sürece bişey olmaz diye biliyorum ben ama . Doktor krem filan verdiyse onu ihmal etme