[silindi] Dilaylaa Çok benzermiş bizimkiler o zaman, kaç gece acilde sabahladığımı bilirim 😓 Allah düşman başına vermesin. Benim denemediğim bir hacamat bir de akupunktur kaldı sanırım. Onları da yaptıracağım yer araştırıyorum. Varsa çaresini bilen bana da söylesin 😓
Dilaylaa [silindi] Hacamatı benim eşim bana yapmak istedi aslında hatta koluma yaptı acımadı aslında ama korktum boşver dedim 😬
Sadecan [silindi] hacamat yaptırdım ben ise yaramadı. Aslında sırtıma belime de yapıldı hiç ağrısı olmadi ama kafamdakiler derimi çok gerdi dehşet bir bas ağrısı girdi. Zor durdum hatta erken bile çıkartırmış olabilirim. O yüzden etki etmemis de olabilir
FatosToprakDeniz [silindi] noralterapi. 7 seans yapıldı 3.den itibaren rahatladı. 3 yıl önce yapıldı. Şuan atak gelse de parolla geçiyor. Yılda 2 kez tedbir amaçlı yapılıyor. Dirençli olanlara bu şekilde yapıyormuş
[silindi] FatosToprakDeniz Bunu kesinlikle araştıracağım nerede yapılıyorsa gidip yaptıracağım. Allah razı olsun paylaştığınız için 🌸❤️
Dilaylaa whitedaisy1 Benim bünyem yüksek doz ilaç da kaldırmıyor alerji oluyor aslında daha kuvvetli ilaçlar varmış galiba ama ben kullanamıyorum, rahatlayayım diye hafif Ağrı kesiciler ile serum yapıyor doktor 🤷 sadece o an mide bulantısını felan geçiriyor onlarda
[silindi] Dilaylaa Sırtına ve başına hacamat yaptırıp migreni rahatlayan tanıdıklarım var aslında. Ama saçımı kazımak istemiyorum. Sadece sırt ile oluyorsa onu da deneyeceğim 🤷🏻♀️
FatosToprakDeniz [silindi] inşallah şifa bulursunuz. Hacamat için saç kazinmiyor eşim 3 seans yaptırdı faydası olmadı ama çok fayda gördüm diyen var
Dilaylaa [silindi] Başıma asla cesaret edemem ama sırtıma eşime yaptırayım iyi geliyorsa , bana sülük felan önerdiler ama asla yapamam tiksiniyorum sülüklerden 😐
Yahmir Dilaylaa ilaç olarak ne kullanıyorsun Türkiye deyken doktorum baba migrenix yazmıştı ufacık bir baş ağrısı hissettiğinde iç demişti. Doktorun dediği gibi yaptım migren ataklarım tutmuyordu. Şimdi Bulgaristan’da yaşıyorum migrenix burada yok onun yerine kafetin forte diye bir ilaç alıyorum başımın ağrıyacağıni hissetiğim an içiyorum başımın ağrısı geçiyor atak olmuyor. Diğer hiç bir ilaç baş ağrımı geçirmiyor benim
[silindi] Dilaylaa Migren diyeti yapabilirsiniz internette yenmemesi gereken gıdalar var bunlardan uzak durup ,stres, yoğun ekran, ıslak saçla kalmamak, öğünleri atlamadan yiyip gün içinde bol su tüketirseniz atak geçirme süresinin azaldığını farkedeceksiniz.
Pamuk_seker Dilaylaa Türk kahvesi pesine nesacafe Buz torbasi enseye ayaklara soğuk su Başa masaj aralikli uzanma vakit varsa İlac icme durumunuz varsa arveles doğru mu yazdım bilmiyorum o İlac benim kurtarıcım 😇
[silindi] FatosToprakDeniz Eşim de yaptırmıştı ama yapan doktor kafasının tepesini gelişigüzel kazımış, elim saçlarının tamamını kazıtmak zorunda kalmıştı. Saçları beline geliyordu bu arada uzun saçlı eşim, zor olmuştu yani onun için bayağı 😅
Sadecan FatosToprakDeniz teşekkür ederim aslında mersinde yaşıyorum ama konyaya ilk gidişim için randevu alacağım
[silindi] Sadecan Hacamattan korkuyorum zaten bir de işe yaramıyorsa o acıyı çekmeye hiç gerek yok o zaman 😢
[silindi] Dilaylaa Ya o ağrıyı çekeceğime her şeyi yaptırırım işe yarayacaksa 😢 Migren geldiği zaman evde silah olsa vururum kafamdan kendimi diyorum o kadar kötü oluyorum 🤯