Honeybee nurelem huawei watch fit kullanıyorum. Spor modu çok çok fazla. Ayrıca arama reddetme mesajları bildirimleri görme. Animasyon spor modları var. Çok memnunun.
Yenievliiiiii Eşime miband4 almıştım. Çok memnun. Su geçirmiyor yıpranmıyor.nasıl tarz düşünüyorsunuz bilmiyorum ama fiyatı da uygun. Şarjı da iyi gidiyor
nurelem Yenievliiiiii çok teşekkür ederim kardeşime alacağız site önerir var mı canım aklıma yattı bu marka
Fenty nurelem Apple’ın kendi sitesine bakarsın öncelikle fiyatlarına yoksa herhangi bir siteden alabilirsin tabii orjinal olup olmadığını kontrol et.
kahveli_anne Ben de Mi band 4 var çok memnunum. Yaptığın spora göre kalori hesaplıyor, çağrıları mesajları bildirimleri görüyorsun,alarm kurabiliyorsun,su geçirmiyor,şarjı uzun gidiyor vb vb bir çok özelliği var çok memnunum.
Yenievliiiiii nurelem Tatlım biz a101 in sitesinden aldık. İki gün içinde orjinal kutusunda garantili geldi. Ama hepsiburadadan bakabilirsin. Şuan indirim çarkı var ona tıkla belli alışverişe belli bir indirim çıkıyor. Mesela bana 150 TL ye 25 indirim geldi az önce. Öyle bişey yaparak biraz daha uyguna alırsın.yorumları okursun zaten herkes memnun. Hatta miband 5 i de var ama onun şarjı daha az gidiyormuş. 4 daha iyi diyolar eşimde çok memnun. Mesajları okuyabiliyor. Arama yapabiliyor. Reddediyor falan. İş yerinde sesten tlfnu duyamıyor diye aldık. Bi sürü özelliği var.
kahveli_anne nurelem trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz herkes çok memnun. 5 ve 6 sıda çıktı özelliklerine bakıp ona göre karar verirsiniz.
nurelem kahveli_anne çok teşekkür ederim buna karar verdik peki canım konuşma özelliği var değil mi pek anlamam bunlardan da😊
ReisinKizi nurelem konuşma özelliği yok. Akıllı saat değil akıllı bileklik. Sadece gelen mesajları okuyabiliyorsunuz. Bir de aramaları reddedebiliyorsunuz. Ben de aldım ama pek memnun kalmadım. Tabi sizin alma amacınız ne onu bilemem.