crazymommy HappyKids Tüm telefonlarda mı güncelleme geldi. İOS hangisi oluyor du 🙈🤷🏻♀️ huawei kullanıyorum ama güncelleme gözükmüyor bende. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hllglck crazymommy ios iphone oluyor. Diğer telefonlar ise android. Güncelle seçeneği yoksa kendiliğinden otomatik güncellenmiştir.
YoldasYilmaz HappyKids güncelleme cikmiyor bende ne uygulama da nede PlayStorede.Yönlendirirmisiniz lütfen
Ozlemmpamir HappyKids herşey çok güzelll emeğinize sağlık tek sıkıntı bebişi uyuturken telefondan aynı zamanda hem pış pış çalıyo hemde uygulamadaaa gezdiğim için aniden reklam çıkması ve farklı sesle uyanması kötü oluyo 🤦🏻♀️
mllhh HappyKids Su reklamlar da olmazsa daha iyi olacak post okurken yada denemek için ses açtım bebeğime tak ortasın da reklam girdi gitti bütün uyku konsantrasyon🙈🙈
Merve-miray Laden Mavi kutucuk şeklinde nasıl yapıyoruz acaba. Bi kişinin yorumuna onay vermek için o mesajı sohbet için de paylaşmak istiyorum
Laden Merve-miray Mavi kutucuk şeklinde nasıl yapıyoruz acaba Bu şekilde seçip “alıntı” yapmanız gerekiyor annemiz🥰
Merve-miray Laden Tamam alıntı yapıyorum 😊 Ama geri mesaj olarak nasıl atacağım kopyala yapıştır mı olacak