Mavi0688 Kizlar bebeginize ilk hangi baligi yedirdiniz? Pisirme yonteminiz nasildi? Bir de 3 gun kurali uyguladiniz mi? Uyguladiysaniz 3 gun pes pese ayni baligi nasil verebildiniz yardimci olursaniz cok sevinirim
Begooo Mavi0688 9 aylıkken ilk balığını yedi Norveç somonuyla başladık üç gün kuralı uygulamadım yediği kadarını yedirdim zaten severek yedi. Yağlı kağıda biraz zeytinyağı döküp sardım onu da alüminyum folyo ile sarıp fırında pişirdim
Pinar_kb Mavi0688 somon yedirdim ilk önce. Fırında yağlı kağıda sarıp pişirdim. Sonra doğal alabalık, uskumru ve bugünde çipura yedirdim 😊
Symayldrm Mavi0688 canım bizde denemedim daha ama 3 gün kuralı dediğimiz şey Bi gün veriyoruz sonra 3 gün gözlemliyoruz 3 gün vermiyoruz yani bence
Diana07 Begooo canım aleminyon folyonun içeriğinde ağır metanlar var ve bu çocuklar için çok tehlikeli.
nursocum Mavi0688 yok uygulamadım. Zaten alerji olursa anlarsın tavada buğulama yaptım az su ve zeytinyağıyla 5 dk da pişiyor zaten minicik
Mavi0688 Symayldrm hayir 3 gun boyunca miktarini artirarak veriyoruz bebegim alerjik oradan biliyorum
Morlahana Zeytinyağı kekik ve defne yapragiyla sos yaptım Somona sürdüm sonra yağlı kağıda sarıp yirmi dakika firinladim bence nefis ama kızım iştahsız
Begooo Diana07 biliyorum. pişirme kağıdının üzerine alüminyum folyo sarılı yani gıdayla teması yok o yüzden herhangi bir zararı olmuyor.
Diana07 Canım ben mezgitle başladım 3 gün kuralına uymadım sevdi tabağının yarısını yedi bebeciğim 9 aylık