Srcnozlm Kızlar sadece burun yanmam hapşırık birde burnum akıyor acaba havalardan mı burun spreyi kullanmaya başladım varmı aranızda benim gibi olan
123Nenvarkuzum Srcnozlm geçmiş olsun bizde 1 haftadır öyleyiz bebegimden bana bulaştı o hala aynı Iyi olmadı ben iyiyim çok şükür havalar bi sıcak bi soğuk ne yapacağımızı bilemedik bizde
Teemo07 Srcnozlm 3 gündür öyleyim. Sadece yatmadan önce parol içiyorum. İyi geliyor 🤷🏻♀️ burun akıntısı geçti, hafif yanıyor simdi o kadar. Ama iyiyim yani 3 gün öncesine göre.
Srcnozlm 123Nenvarkuzum aynen sanırım havalardan o ben çok kızımı öpmemeye çalışıyorum bu aralar herkesten duyar gibiyim insan covidmiyim diye korkuyor resmen
123Nenvarkuzum Srcnozlm aynen acaba koku tat kaybetcekmiyim covidmiyim diye düşünürken insan gribide atlatamiyor rahat rahat bol bol ıhlamur için sıvı şeyler tüketin olmadı sağlık ocağına gidin doktor bana bir hap yazdı iki gün içtim toparlamya başladım.
123Nenvarkuzum Srcnozlm evet kokuyu kaybettim 3. Gün gece, ertesi gün öğleye doğru geldi psikolojik olduğunu düşünüyorum. 😀 tat da bi sorun olmadı
2lokummannesiii oğlum soğuk aldığı oldu eşime de geçti ben de bana geçmesin diye ilaç içiyorum bakalım.