aybukemom Hanımlar istanbula geldim sonunda oh evim evim güZel evim . Yerleşmemin büyük kısmı bitti sayılır .şunu sormak istiyorum eşim çay yemek yaparken dahi musluk suyu kullamma diyor . Siz nasıl yapıyorsunuz hep hazır mı kullanıyorsunuz
sademinannesi aybukemom biz kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamıyoruz içmek için hazır su alıyoruz.
Deletedmom5284 Bende damacana kullanıyorum arıtmam bozuldu, gerçekten yemeğin tadı iğrenç oluyor çeşme suyuyla, çay buram buram pas kokuyor 😂😂
Deletedmom5284 aybukemom Yani yiyenler nasıl yiyor bilmiyorum misafirliğe gidince zorlanıyorum bu yüzden çayı asla içemiyorum özellikle
Siyahii aybukemom hı evet malesef. Mecburiyetten iki üç defa yaptım içemedik bile. Bide çaydanlıktan anlarsın zaten dibi ful kireç oluyo çeşmedekinden. Hazır su daha güzel
SeverusSnape aybukemom biz kullanıyoruz. Herhangi bir sorun da yaşamadık. Su zaten kaynıyor yani yemeğe de koysanız, çaya da koysanız. Kireç her yerde vardır, onun önüne geçmek isterseniz de arıtma taktırabilirsiniz.😊
nurelem aybukemom İstanbul da otururken içmeye hep hazır su kullandım ama yemeklerde çeşme suyu da kullanıyordum, sonuçta kaynıyor mikrop kalmıyor
aybukemom nurelem öyle de , anlamadım urfanın sularıda kireçlidir acaba çokmu kireçli diye yoksa mikrop çok diyemi genelde kullanmıyorlar
SeverusSnape aybukemom başka ne için kullanmıyorlar bilemiyorum. Bi de demlediğim çay için para verip su alamam.🥶
nurelem aybukemom Erzincanda oturdum 2 yıl çeşme suyu içtim mesela hiç hazır su kullanmadık, Ama İstanbul kirlilikten dolayı kullanılmıyor galiba