newlife21 Bebeğim uyurken kendini çok uyandırıyor yüzünü felan çiziyor kundak yaptığım zaman napıp ne edip ellerini çıkarıyor bende pantolonuna koyuyorum acaba sıkıntı olur mu anneler
Gupssse newlife21 bende pantolon a koydum yine çıkardı başaramadım .Sadece iyice uykuya dalınca orta kalınlıktaki battaniyesini sarıyorum bazen ise yarıyor. E bebekteki kundak bize yaramadı zaten çok dardi
Heyecandorukta newlife21 pantolonun lastigi kollarindaki kan dolasimina engel olabilir, hazir fermuarli kundaklardan alsaniz? Onlardan elini cikaramaz ancak cene altina kadar getirebilir.
Alyaa_43 3 günlükken çıkardım eldivenlerini kundak yapmadım gelişi güzel sardım hiç sıkıntı çıkarmadı güzel kızım bırakın rahat rahat hareket etsin
newlife21 Heyecandorukta öyle yapim bundan sonra bari Zaten kendimi kötü hissediyordum Daha yapmam baktım o kundaklara ama onlarda çok pahalı pek durumum müsait değil maalesef ki
Heyecandorukta newlife21 terziye mi diktirseniz uyguna gelir, modeli gosterirsiniz internetten. Veya dolap uygulamalarinda tertemiz 2. Elleri var.