cicek10 Asyaca gece 60 cc mama gündüz 90 cc veriyorum anne sütü ne kadar çıkarsa veriyorum 80 120 arası çıkıyor bir süt bir mama şeklinde gidiyoruz bir buçuk aylık 5 kilo bebeğim
Neslihanbew Asyaca çok dengesiz gidiyoruz biz bazen 90 bazen 60 70 80 hep değişik gece aşırı derecede az 40 50 oluyor
DaisyMom Asyaca benim kizim 2.550 gr dogmustu.2 aylik kilosunu hatirmiyorum sizin kiloyla 4 kilo arasi olmasi lazim.Mama 60 cc veriyordum bazen bitiriyordu bazen bitirmiyordu.Anne sutunu 90 cc ye kadar iciyordu.2 saatte bir besleniyordu.
Asyaca cicek10 banada doktor 80 ver dedi ama zor iciyor 40 anca iciyo zorluyorum her saat bası ver diyo oda yine aynı
Asyaca Neslihanbew benimde aynı zorluyorum bazen zprlayıncada ağlıuor minik doğdugu icin kilo önemli biraz benm icin
cicek10 Asyaca ben 2 buçuk 3 saate bir veriyorum sütüm başta yoktu mama verdik şimdi Çar aslında ama emmiyor sürekli sağıyorum zor oluyor bana da o yüzden az da mama veriyorum üst iste sağında süt gelmiyor
evrendebirpati Asyaca Mama destekli gidiyorum mecburen. Bazen 150 cc içtiği bile oluyor nadir de olsa genel olarak 120 cc içiyor ve sarı inek şart oldu diyorum artık 😄
Ecmoms 54 günlük 3 saatte bir 60 cc veriyorum ben nadiren 90 cc 2480 gr dpğdu şuan 5300 ben az mı veriyorum aceba
Meltemvske Ecmoms saati çok fazla canım saat 3 saat olcaksa daha çok yedirmen lazım 90 cc yada 120. Cc ver 2-3 saatte