11032020 Hanımlar 1.5 yasında oğlum katı yumurtayı yemiyor bir kaç gündür Yumurtayı rafadan şekilde veriyorum acaba bir zararı var mı tam kaynamadıgı İçin bilgisi olan var mı ya da öyle veren var mı çocuğunu
YagizAlim268 11032020 benim bilgim evet var.. çocuklara ve hamilelere.. çok kaynatirsaniz bebisiniz için daha iyi olur . Açık pastörize olmayan sütler , az pişmiş et ve yumurta , iyi yıkamayan sebzeler bunlar birer tehlike ..
zeytingozlusaremm 11032020 benim kızımda kesinlikle çok pişmiş yemez kayısı kıvamında yapıyorum anca öyle yiyor akacak yani o sarı 😀
kenankaan 11032020 oğluma 1 yaşına kadar zarzor katı yumurta verdim, yemiyordu tükürüyordu. Meğer rafadan seviyormuş, son 3 aydır rafadan veriyorum valla. Böyle olunca şapır şupur yiyor
YelizDmr 11032020 benim kızım da 11 aylık katı hiç yemiyor sürekli rafadan veriyorum çok seviyor o şekilde dr a sordum bi sorun olmaz büyüdükçe alışır dedi katı yumurtaya
11032020 YagizAlim268 hmm saolun süt falan içmiyorum daha da hazır süt vb.sadece yumurtayı şaşırdığım icin sırf yesin diye bir kaç gündür böyle vereyim dedim