_caglabebek Kizim 5 aylik bu aksam kakasinda kirmizi lekeler gordum kucuk kucuk kan ilacini unutuyorum bazi gunler bi suredir vermiyordum onu verdikten sonra oldu ondan olabilirmi yada başına gelen varmi baska neler sebep olur
Zeynik _caglabebek bi alerji doktoruna görünseniz çok iyi olur alerji muhtemelen kan ilacı tamam kaka rebgini değiştirir ama direk kan olmaz ayrıca kan parlak kırmızı ise makat çatlağı varmı bi bakın eğer yoksa bir doktora görünün geçmiş olsun
Blt-0505 _caglabebek bizim de oldu alerji çıktı süt ve süt ürünleri yumurta içeriği olan mama yasaklandı diyet mama verdim hep doğdu doğalı hiç emmedi de şimdi 13 aylık diyeti bozali bir ay felan oldu
Zeynik _caglabebek muhtemelen inek sütü alerjisidir doktora gidene kadar süt ve süt ürünleri tüketmeyin yumurta kuruyemiş tarzı şeyler yemeyin kesilir allahon izniylr
_caglabebek Blt-0505 bizde qcile gittik bizimkide galiba süt süt ürünlerinden hem emziriyorum hem mama bqkalm 2 gun süt süt ürünü tüketmiyvem takip etcem
_caglabebek Zeynik doktora yumurtayi sordumda yumurta yiyebilirsin kanli mukuslu kaka inek sütü alerjisinde olur dedi evet sali gunune kadar yemiycem süt ürünü birde demir ilacini kes dedi bakalm takip etcem