Zeynepnisaa78 Kızlar kızım 4 aylık sürekli elini ısırıyor elimi verince ısırıyor emziği ısırıyor galiba dış yeri kaşınıyor ve kasininca çok huysuzlasiyor erken çıkarıcak galiba😏
zeynepbalci Zeynepnisaa78 4 ayda çıkan duydum ben de umutlandım ama yok daha 5 aylık olduk erken gelebilir ama çok da hevese kapılıp beklemeyin hemen😁
arc-1521 Zeynepnisaa78 bizimki de 4,5 aylık bir ayı geçkin eller hep ağızda salyalar çok ve kaşıyor sürekli ben 3,5 aylıkken çıkarmışım annem söylüyor ama bilemiyorum erken çıkaran az gibi
Glsh-cnr arc-1521 huzursuzluk iştahsızlık salyaların akması eli hep ağzındaydı damakları kabarmıştı tetagil kullanabilirsiniz doğal rahatlatıyor biraz
DOLANDIRICI Zeynepnisaa78 kizim 5 aylik kulak agrisi sacini cekme salyada fazlalik ve huzursuzlugu baskadi biz gakiba dis cikariyoruz erken cikaranda var takip edin bnce
Melikeeeecansuu Zeynepnisaa78 4bucuk aylık oglum sürekli elı agzında elımi agzına göturuyor damagıyla ısırıyor salyası akıyor sürekli huzursuz. Alt damagı çok şişti bembeyaz oldu doktora götürdğm diş çıkaracak dedı. Diş çıkarmasının baslangacı ama damagı şişiyor patladı dıyene kadar 1 2 ay gecer aradan