Elifsu1 Oy arkadaşım biz de doğdu ishal geçmiyordu şehir hastanesi yatırdı bilirim soruları cevapsız bırakıyorlar lohusalık da var kötüsündur korkma . Cevapsız bırakıyorlar çünkü bir sürü test yapmslardr sonuç bekliyorlardır.gepsi sonuçlanmadan bilgi vermiyorlar.ben asistanlarin peşinde kosmustum bazıları cevap veriyordu su tahlilin sonucu bekleniyor gibilerinden.insallah hiç bir şey çıkmaz. Özele gidiyorduk başta ishali fark etmediler bile ki uzman doktor du. bir de gazi sesli kopuklu yapıyor diye laktoz intoleransi dedi çıktı hiç test yapmadan. Ki değilmiş bir sürü damla parası verdik,ben diyetler uyguladım vs. Özeli boşver derim. Sehir hastanesi her ihtimali araştırır,bir şey bulamazsa takibe gelin der yollar ki bu süreç zor ama en iyisi.ozelin imkanı kısıtlı iken araştırma hastanesi olduğu için en minik ihtimali değerlendirir ki akılda soru kalmasın. Bir şeyi yoktur korkma olsa hemen bulurlardi . Geciyir o günler de zor geçse de. Geçecek sen moralini yüksek tutmaya çalış ki bebek de güçlü olsun sevgilerle 😇