Hazal11
tabiki. Bebeğim ağzından burnundan kusuyordu. 2 aylığa kadar doktorlar hep düzelir gazdan falan filan dediler. Sonra bi doktor belirledik ve gittik o da ultrasonla reflü var dedi ve direk ticker verdi. Bende sordum tabi bu mamayı koyulastıracaksa ve kusarken burnunda tıkalı kalırsa diye😱😅 o da güldü dediki zaten mideden cıkamasın diye. Cidden Kullandığım gün kesildi. reflü maması katmayı unuttuğum günler ağzından burnundan yine kustu. Sonra daha kullanmayı unutmadım tabi.😅 ta ki 6. Aya kadar kullandım ve 6. Ayda kullanmadığım zamanki kusmaları bitti. Suan 7 aylıgız ve kullanmıyoruz. kullanırken hafif fazlalıklar dısında kusması olmadı. O da azıcık denecek kadar az. Her bebekte olan sekılde. Ben 2. aya kadar Cok cektim bunalımlara girdim…
Bebelac ticker ı mamaya katıp 20 sn çalkalıyorsun sonra 7dk bekletip veriyorsun. Biz o 7dk da zorlandık sadece o da bizim oğlan yıktı ortalıgı cabuk getirin dercesine ama faydası efsaneydi. Aptamil ar ı kullanmadım nasıl yapılır edilir bilmiyorum. Ama reflü mamaları cidden kusmayı önlüyor. Bebelac ar sakın alma aldıgım gibi döktüm iğrenc balık kokuyordu… Ve evet ticker gibi kıvam arttırıcı mamaları kullanırken biberon deliği biraz daha büyük olmalı. Akışkan olmalı. Diğer türlü bebek mama cekerken yorulur, içmek istemez. Onada dikkat edin.☺️