SemaaAcc Gamzeblg canım bende duydum ama hiç kullanmadim pırasa falan veriyorlar eline çocuğun yada taze soğan oda iyi geliyor aklında olsun
Saziyersin Gamzeblg hayir kullanmayın biz yetişkinlerin bile ağzına değince yara yapiyir bebise neler yapar cildine ben gebelikte kullqndim birde emziriyorum gecen sürdüm ikisinde de ayni dudak kenarlarını yara yapti
Anneyok1 Gamzeblg Sürekli kullanıyorum ama direkt değil. Soğanı rendele suyunu çıkart bi iki damla karanfil yağı damlat içine kulak çöpüyle sür dişlerinin çıktığı yere çıkmasına acısına yardım etsin 18 aylık 8. Aydan beri yapıyorum
Gamzeblg nilder evet evet demek istediğim o aslında karanfil yağı bir damla heralde diş etlerine sürüyolar burda cok önce okumustum ama simdi göremiyorum
Bnur Gamzeblg seyrelterek kullanabilirsin. Hamileyken diş ağrısını hafifletmek için yapıyordum şimdi oğluma yapıyorum çok şükür iyi de geliyor
Gamzeblg Bnur evet bende bir damla parmağıma sürüp süreyim diyorum dişlerine tetagil kullanıyoeum normalde ama faydası varmı anlamıyorum toz şeker gibi o ılac sürmeli bişey değil