Sbelsrc Kızlar havalar sogmaya başlıyor, bebegim 5 aylık, öglen mi banyo yaptırsam, yada akşam yatış saatin demi çok kararsız kaldım ☺️sizce?
nazenin3233 Sbelsrc biz öğlen yaptırmaya çalışıyoruz genelde akşam soğuk olur belki üşütr falan diye ev sıcaklığı da önemli tabi yinede çok soğuk olmuyor ama insan tedirgin oluyor 4 buçuk aylık bebişim..
Pamuk_seker Sbelsrc ne zaman isterseniz yaptirin hastayken bile yaptirin uzmanlar doktorlar banyo yapınca üşümez bebekler aksine vücuttaki gözenekleri açılır daha kuvvetli olurlar mis istediginz vakitte yıkayın 😇
Bella_Karsavuran Sbelsrc bizimki 9 aylık olucak ben gece uykusuna yatırmadan 1 saat önce yaptırıyorum banyosunu güzelde yoruluyor suda oynarken hemen hızlıca kurulayıp bakımını yapıp giydiriyorum mamasını içiyor yatıyor sabaha kadar anneye özgürlük😁
Sbelsrc nazenin3233 bende öyle düşünüyorum aslında akşam saatı evde soguk oluyor gündüz en azından güneş var
Bella_Karsavuran Sbelsrc Her gün değil 2 günde bir yaptırmak daha sağlıklı üşümez odanın kapısını kapatıyorum sıcak oluyor zaten babası suyu döküyor bende hızlı hızlı yıkıyorum sıkıntı olmuyor tek olduğum zamanda suyun icine oyuncak atiyorum onunla oynuyor yine yıkıyorum o şekilde.