Balkupum2505 Mrb anneler oğluma saat 13.00 gibi sütlü pirinç çorbası verdim şimdide balık yapıyorum yedirsem bişey olur mu acaba? 16 ayligiz. Birde hangi balık türlerinden yiyebilir bilgisi olan aydinlatabilirmi. Cok tşk ederim 🙏🙏
yaprak_34 Balkupum2505 ne olacak ki ,eşim balıkla beraber ayran içiyor😂Balık taze ise hiçbirşey olmaz.Ama balık bayat ise beraberinde süt ürünü alınca zehirlenme oluyor diye biliyorum .
Noname21 Balkupum2505 ben balıkla hep yogurt yerdim eskiden. Önemli olan balığın taze olmasi. Aradan saatler geçecek birseu olmaz .
Alyadua5 Balkupum2505 kızımı emzirdiğimde doktoruna sormuştum emziriyorum balık verebilirmiyim. Tabi balık taze olduğu sürece verebilirsin demişti
Cheddar Balkupum2505 balığın taze olduğundan emin olmalısınız. Ben her zaman aynı balıkçıdan alırım yine de her defasında sorarım taze değil mi diye
Balkupum2505 Cheddar balık taze eminim eşimde sormus alirken tazemi diye cok sagolun cevabiniz için 😊
alinaannee Balkupum2505 birkaç saat geçmiş oluyor bence bir şey olmaz beb genelde alabalık çupra yediriyorum 🌸
Browni_61 Balkupum2505 Balık tazeyse bişey olmaz.Ama yinede istersenz ona balik ayirin biraz dha zamn geçince yedirin.