Karadeniz61 Bebek arabaları bagajda kayboluyor, kırılıyormuş falan.. ilk uçak yolcuğum olacak ucuz diye pegasus ile gideceğiz 🙈 uçağa tam binerken bebek arabasını vermek pegasus ile de geçerli mi… yardımcı olur musunuz
Kahvegerek Karadeniz61 6 kere pegasusla gittik hiçbir şey olmadı arabamıza evet onda da merdivenlerin önüne kadar götürüyorsunuz. Kapatıp bırakıyorsunuz aynı şekilde ordan alıyorsunuz. Geçen ay onurair ile gittik onlar büyük bir poşet vermişti
Siyahii Karadeniz61 canım ben hem pegasusla hemde anadolu jetle uçtum. İkisi arasındaki tek fark(bebek arabası için söylüyorum) anadoluda sana bebek arabası için poşet veriliyo bebek arabasını poşetliyosun uçağın içine kadar gidiyosun aynı şekilde pegasusta uçağa binerken uçağın yanında duran bi adam oluyo ona direk veriyosun onlar hallediyolar. Ama poşetlediklerini düşünmüyorum çünkü direk alıp götürüyolar.. ikisinde de bebek arabamıza bişey olmadı çok şükür.
yaprak_34 Karadeniz61 kırarlarsa ödemek zorundalar .Benimde de bavulum kırılmıştı hemde çekçek kısmı çok zorlanmıştım .çok sonradan öğrendim ki havaalanından ayrılmadan direkt başvuru yapıyormuşsun maddi hasarınızı gideriyorlarmış 🙈
Karadeniz61 yaprak_34 Siyahii fatosd36 Kahvegerek hepinize teşekkür ederim, çevremden çok olumsuzluk duyunca kulaktan kulağa kaygılarım olmuştu ☺️ Rahatladım valla😂
Siyahii Karadeniz61 en az 4 defa uçağa binmişliğim var bebekle😇 bi sorun olmuyo merak etme. Eğer bebeğin uykuyuda seviyosa değme keyfine😍
Karadeniz61 Siyahii keşke sevse uykuyu ama idare ederiz 12 saat araba yolculuğu yapmıştık şimdi istikamet gene aynı ama bu sefer uçakla trabzona☺️
Busramaden Karadeniz61 oglum dogdugundan berı her ay ucaga bınıyoruz bebek arbasını da kapıda verıyoruz her fırma ıcın gecerlı arabaya hasar verdıklerınde bazı ıllerde temın edıyolar bazı ıllerde ıse maddı olarak gıderıyolar ama bavulun kırılırsa hasar gorurse onu karsılıyolar
Karadeniz61 Smryna Busramaden çok rahatladım valla ☺️ Bebek arabamızı hevesle aldım piyasanın biraz üzerinde ondan sıkıntı yapmıştım, ikinci el kabin boylara bakıyordum sırf bu uçak yüzünden 😂🙈
Smryna Karadeniz61 cok fazla pegasusla gittim uçak yolculuğu da yaptim. Ama herhangi bir havalimanında kırık çıkık veya başka bisey gelmedi bebek arabasının başına 😊