denizmavisi1 Selam kızlar kızım 1 yaşında mama kullanıyor siz 1 yaşınndaki çocuklarınıza neler yediriyorsunuz gün içinde. Mama kullanıyoruz biz süte az az başlasın dedi hangi sütü ne kadar miktarda kullanıyorsunuz 🙂
leynanin_pembemantosuu denizmavisi1 1 yaş 24 günlük oğlum kendi mamasından sabah 1 kez veriyorum nadirende yemeğe bişey yoksa gece yatarkende veriyorum onun dışındaki öğünleri hep yemek meyve yoğurt yarım sağlı süt veriyoruö bazen muzlu süt meyveli yoğurt vs herşeyi yiyor
Defne42 denizmavisi1 kahvaltıda pankek bebekler seviyor genelde ara öğün yoğurt meyve süt için de içimin devam sütleriyle başlayabilirsiniz küçük kutularda severse devam edersiniz
denizmavisi1 leynanin_pembemantosuu normal inek sütü içiriyormusunuz içiriyorsanız hangisinde ve ne kadar içiriyorsunuz
eminemre99 Bizde her şey sknti yemiyoruz arkasında dolanıyorum biraz bekliyorum yok yemiyor bende sinir oluyorum vermiyorum sonra mız mız o da olmuyor yine veriyorum oyun oynatarak oda olmuyor tukuruyor 😘
denizmavisi1 eminemre99 böyle duyuyorum bazıları omlet yapıyorum falan yapıyorum diyo da bende yapıyım diyorum ama azmı pişecek çok mu pişecek bilemedim
eminemre99 denizmavisi1 canımsın kendimize nasıl yaoiyorsun haminsoyke çok kuru olmasın çok yagloda olmasın ben oyke yaoiyorum yemiyir da bir iki kaşık gibi bir şey yiyor o kadar evet benim ki yiyor diyor bazıları maşallah diyorum 😘