InancDemir20 Oğlum 14 aylık 22 sinde 15 olacak. Oğlumda hala tık yok ne bir anne ne bir baba😂 nıye bu kadar tembel oglum. Hiç bir kelime duymadık henüz. Oğlum sen kaç yasındasın diyince 1 gösteriyor o kadar🙄
kahvekokusuu InancDemir20 amaan hic acele etme konusmaya bi baslasalar aksama kadar bu ne bu ne diye kafamiz sisecek😋 benim oğlan şimdiden başladı herseyi dili döndüğünce tekrar ediyor ama benden kaynakli sanirim dogdugundan beri hepcok konuşuyorum oğlumla
EslemEva_23 InancDemir20 16 aylık kızım tam bir taklitçi her söylediğimiz seyi taklit ediyor konuşuyor dışarı çıkalım mı diyorum kapının yanına gidip anne aç diyor ben kızımı sürekli konuşturuyorum şarkılar söylüyorum hadi sen söyle diyorum oda söylemeye calışıyor
InancDemir20 kahvekokusuu ben çalışan bir anneyim oglumla cok fazla vakıt geçiremiyorum🥺 yanındayken mumkun oldugunca ılgileniyorum ama konusmayınca tedırgın oluyorum bunun için gidicem doktora bakalım 🤷🏻♀️
kahvekokusuu InancDemir20 bence doktora gitmek icin erken tabii siz daha iyi bilirsiniz annesi olarak ama derdini anlatabildigime göre sadece konusmaya geç alışacak demekki