Minikbereninannesi Ozlemdursun16 🥴tüh yaa. Nasıl bir dönem. Emse emmiyor sürekli sağım yapıyorum gündüzleri. Gece uykudayken emiyor yine
Deletedmom_297 Ozlemdursun16 evet çok şükür o yüzden hamdolsun diyorum sağlıklı ya sağlıklı olsunlar böyle geçiçek tabi ara da çıkarmalar oluyor her anne de oldu gibi
Kturna Ozlemdursun16 eskiler kafa yormuyormuş çocuk Ağlıyorsa açtık daya pirinç ununu ağırlık yapsın şişirsin uyusun kıpırdamasın diye halatla kundak yapıyorlarmış 😂😂 aglayınca bırak kenara sussn artık çocuk yorgunluktan uyurmuş 😂 biz ilgili anneleriz araştırıyoruz öğrendikçe zorlaşır hayat
Nbayrak Aynı benim kızda 4 ay 11 günlük ne istediği belli değil ayakta sallayarak uyuturdum artık onuda istemiyor kafayı yastığa koyuyor basıyo çığlığı memede uyutayım diyorum yok onuda istemiyor şarkı ninni herşeyi deniyorum yok olmuyo
Socialmom Ozlemdursun16 tahmini Doğum tarihine göre hesaplanıyor atak haftaları ona göre yaptınız değil mi ☺️
Ozlemdursun16 Kumsi uyusa beslicemde uyumakta istemiyo ağlayarak uyanıyo sanki gazımızda geri geldi anlamadm
Kturna Ozlemdursun16 gerçekten öyle kaynanam boşuna demiyor araştırıp durmayın büyür kendi kendine diye 😂
Crocus Ozlemdursun16 diş çıkarıyor olabilir mi? Kabarık mı dişleri bir kontrol edin o yüzden ağrısı olabilir 4. Aya girdik 2 gün sonra patladı dişi şimdi 2. Patlıcak ağrısı girdiği zaman çok huysuz oluyor ağrı kesici veriyorum biraz öyle sakinleşiyor. Şimdide diş etine sürülcek jel aldım onu kullanmaya başladık bugün
Zeyneprana Ozlemdursun16 3 buçuk aylıkken başladı kızım 5 ay 10 günlük 1 haftaya yakındır bitti atak 😒 Çok zor geçmişti ama geçti 🥰
Ozlemdursun16 Zeyneprana en uzun atakmış zaten valla bugün migrenim tuttu bakalım nasıl geçicek 🤦🏼♀️