Leyla-Uzay selinkrnzmasal 4 aydan onceydi sanırım,biz başladık. Sütüm yetmiyordu. Biberon emzik kullanmıyor dogdugundan beri. Mecbur kaşık ile mamaya başladık. Simdi 5ay 7gunluguz kemik suyu sebze puresi meyve püresi yoğurt yediriyorum.doktorumuz da 4ay 13gunlukken verdi ek gida listemizi.
Gokceayy selinkrnzmasal doktora sor bence 4 ay cok erken burda bikaç kadın doktor kontrolünde 4. Ayda ekgıdaya başladıgını yazmıştı
Brncyrgn Leyla-Uzay 4 aydan önce ne vermeye basladınız bende vermek istiyorum fikir veririmisinz rica etsem 😇
Selindoruk Leyla-Uzay benimde oğlum 4ay 8günlük ve biberon emzik almıyor!yakında işe başlıcam doktoruma söyledim normal mamayı kaşıkla ver dedi kaşık mamaya geç demedi 😬normal mamayıda yemiyor 😔kaşık mama için erken değilmi?
asyaninannesi2019 Leyla-Uzay merhaba benim bebeğimde mama ağırlıklı besleniyor sütüm yetmediği kilo alımı az olduğu için mama ile beslenen bebeklerde 4. Ayda ek gıdaya başlanabiliyor diye biliyorum ama bı doktora danışın başlamayı düşünüyorum açıkçası ama bu süreç nasıl oluyor hic bilmiyorum ilk bebeğim tecrübesiz bı anneyim doktorunuzun verdiği listeyi ve nasıl geçtiğinizi neler yaptığınızı anlatmanız mümkün müdür acaba yol göstermek adına yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Leyla-Uzay Brncyrgn kemik suyu verdim.tarhana,yogurt meyve-sebze puresi verdim.ayni sekilde devam ediyoruz.doktorumun verdigi listede de kahvaltilik olarak peynir pekmez yumurta sarisi var,onlarida doktorumun verdigi listeyle birlikte vermeye başladım.
Leyla-Uzay Masalll sabah kahvaltısı-mama icine biskuvi peynir pekmez yumurta saridi.ara ogun-meyve puresi.ogle yemegi-sebze corbasi (puresi)kemik sulu yada tarhana yogurt ile birlikte(benimki yogurdu yaninda diil ayri bi ogun gibi veriyirum).ikindi vakti-yogurt.amsam yemegi yine mama nisastali 90cc+1olcek nisasta.emzirmeyede devam tabiki bu arada.her bebek farkli etku gosterir yada farkli ister.
Toplumcubirisi Selindoruk Ayni benim durumum beni az emiyor biberon emiyor mamayi veremiyorum kaşıkla da beğenmiyor. Mama vermeyi birakicam sanirim. Beni yine uykuya dalarken guzel emiyor. 2 gündür yoğurt veriyorum 3 gun kurali ile biseyler yapicam bakalim . 4 ay 7 günlüguz gecen hafta kiloydu
Toplumcubirisi Selindoruk Ayni benim durumum beni az emiyor biberon emiyor mamayi veremiyorum kaşıkla da beğenmiyor. Mama vermeyi birakicam sanirim. Beni yine uykuya dalarken guzel emiyor. 2 gündür yoğurt veriyorum 3 gun kurali ile biseyler yapicam bakalim . 4 ay 7 günlüguz gecen hafta kiloydu
Leyla-Uzay Selindoruk kasik mama diil benim ki normal aptal no 1. 90cc ye 1olcek nisasts koyup mama kasigi ile yediriyorum. Biberonu agzina sikmaktan yoruldugumdan beri böyle. Mamanin icinde bebe biskuvuvisinide sevmiyor.
Leyla-Uzay Selindoruk kasik mama diil benim ki normal aptal no 1.90cc ye 1olcek nisasts koyup mama kasigi ile yediriyorum.Biberonu agzina sikmaktan yoruldugumdan beri böyle.Mamanin icinde bebe biskuvuvisinide sevmiyor.
Toplumcubirisi Selindoruk hayir eşimin isi dolayısıyla 1 haftadır dr gidemedik bu haftaici insallah gidecegim
selinkrnzmasal Leyla-Uzay bunlar bebege fazla gelmiyoe mu canım ben korkuyorum bişey wermeye ama bizdede kilo alımı az su an bebegimde
selinkrnzmasal Leyla-Uzay bunlar bebege fazla gelmiyoe mu canım ben korkuyorum bişey wermeye ama bizdede kilo alımı az su an bebegimde Leyla-Uzay