Kdry02 Kızlar oğlum 4 buçuk aylık ve uykusunda sürekli terliyor . Geceleri uyurken çoraplarını çıkarmıyorum. Acaba çıkarırsam sorun olur mu? Sizler çorap giydirip giydirmeme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Alaz66 Kdry02 çorapsız yatırmak saha saglıklı kan dolaşımı iiçin dopdugundan ber çorapsız yatırıyorum uyku tulumuyla
Lolipop Kdry02 artik giydirmiuorum havakar ısındı zaten battaniyenin icinde ayaklari sicacik bide çorap terletiyo gerek yok
Mervea Kdry02 11.5 aylık oğlum şimdiye kadar çorapla hiç yatırmadım kan akışını yavaşlatıyor nasıl ki biz çorapla yatamıyoruz çocuklarda öyle
Erdemim Bizde 4 buçuk aylığız ve benim oglumda çok terliyor. Bir iki gündür çıkarmaya başladım çorabını.
Kdry02 Ayrıca terleyince de çok kötü öksürüyo doktora götürmeli miyim yoksa terlemesini önlemeye çalışmak yeterli mi
Lolipop Kdry02 doktora cok oksuruyorsa götürün tabi. Bide yatirirken sabahki ustunden bi kat eksiltin misal uzun kol zibin ustune badi giydirdiyseniz badisini cikarin çünkü gercekten cok terliyorlar sirti felan su oluyodu benimkinin simdi corap sosuyorum bi katta azaltiyorum rahatladık
Duygualmina Benim kızımda aynı 4aylık terliyor eli ayagı biraz cıkartıyorum ama sonra buz gibi oluyor şaşırdım napıcagımı çorapların o sıkan yerlerini kestim hep kan dolaşımı bide canı felan acır diye valla 🤭🤭❣️Herşey onlar için ❤️