yusufeymenlizamanlar kızlar 3 gün önce sezeryanla doğum yaptım ve sütüm gelmediği için biberonla mama verdim bugün çok şükür sütüm geldi sıkmadan bile aktığı halde bebeğim almıyo ne yapmalıyım
Ugggg yusufeymenlizamanlar bugün dördüncü günde yani bu durumun üzerinden uzun zaman gecmediyse şansın var sabretmen lazım ben bir kere biberon verdim bı haftalikti hemen emmeyi bıraktı sadece bir gün memeyi tutturmaya çalıştım yemeğini susyunu al yanına rahatça otur emzirmeye çalış muhtemelen tutma memeyi çevir sol göğsünü ver tutmadimi saga çevir ama.asla pes Edip biberon verme tutana kadar böyle devam et bı sure sonra pes Edip tutuyorlar ben böyle yaptım baya bı inat etti ağladı sinirlendi ama sonunda tuttu biraz dayanman lazim
FeriDeniz yusufeymenlizamanlar biberonun kolay akışına alıştığı için memeyi emerek uğraşmak istemiyordur. Bir an önce bıraktırmaya çalış çünkü sonrasında meme reddi ilerler.
Tayvandabiranne Biberonla mama verme artık. Gerekiyorsa da kaşıkla ver. Alışma olayları çok olmaz bugünlerde. Sadece biberon daha kolay gelmiştir yavruya. Sen ısrarla memeni ver. Acikicinca mecbur emecek.