Bulutunannesi Burada gaz sorunu yasayan kolik durumu yasayan ben dahil bir cok kisi konu aciyor napabilirim hangi damla vs diye. Bu konuda bir suru yazi bir suru arastirma yaptigimdan dolayi bunu her konunun altina yazmaktan soylemektense konu acmak istedim. Aci elma yagi sizin bebegnize birsey yapmamis olabilir ama ortada boyle bir risk varken ben kullandim bir sey olmadi 1 2 damla nolcak diyip kimseyi yanlis yonlendirmeyin. Nasil ki prebiyotik tavsiye ederken bile doktorunuza gene de bir sorun diyosak bu yag cok iyi geldi bisey olmaz diyip onermeyin lutfen. Burada DOKTOR hande namal ' in bu yag ile ilgili bir yazisi var. Lutfen kullananlarda dikkatli kullansinlar hala yorumlarda gorunce cok uzuluyorum ben cunku. http://www.doktorumlabuyuyorum.com/saglik/aci-elma-yagi-sandiginizdan-daha-aci
NaimeYilmaz Bulutunannesi Alternatif tıptır bu fayda gördum demekte bir sakınca yok herkesın kendı aklı var arastırıp öyle kullanılmalı elbette zararları da var
ozdenarda Bulutunannesi yazini acamadm ama kesinlikle benm doktorumda tavsiye etmiyr asla cilde degmemesi gerekiyor yağın
Cenkerinannesi Bulutunannesi bende almistim 1 kere kullandim kulandigmin ertesi gunu bi haber okudum anne bebege yagi suruyor elini yikamiyor sonra bebegi emziriyor ve kokusundan bebek nefes sorunu yasiyor cok etkilendim bidaha kullanmadim tabi
Jrarya Bulutunannesi iyi ki bu bilgiyi paylaştınız annem alalım sürelim diyodu sürekli ben doktoruna sormadan kulaktan dolma şeyler kullanmaya karşıyım çatışıyoduk şimdi kendisine okudum gözü korktu teşekkürederiz bilgi için 🍀
Bulutunannesi NaimeYilmaz evet herkesin akli var. Hala donen kullandim super yorumlarini gorup bileninde uyarmasinda bir sakinca yoktur sanirsam? :)
Bulutunannesi ozdenarda aynen askosum cok zararliymis ben cok korktum en azindan burda birileri gorsun bilmeyen okumus olsun diye actm
NaimeYilmaz Bulutunannesi Yok tabiki paylasımınızı baltalamadım alternetif tıp oldugunu belırtmek ıstedım doktorlar neden önersinki damlalar varken 🤷♀️
ozdenarda Bulutunannesi cok iyi yapmışsın kuzucum en azından diger postlara nazaran yararlı bir bilgi 🤗
Zeynooos Bende banyo yaptırdıktan sonra ayaklarının altına ve göbeğine sürüyordum ya ki instagramda mühendisinoglu diye bir kullanıcı var ve çok faydalı şeyler paylaşıyor. Ondaki paylaşımı görünce kullanmayı bıraktım.